CHP'li İzmit Belediyesinde TÜGVA ve ENSAR protokolleri iptal edilecek!

Siyaset 17.04.2024 - 09:49, Güncelleme: 17.04.2024 - 09:56
 

CHP'li İzmit Belediyesinde TÜGVA ve ENSAR protokolleri iptal edilecek!

KOCAELİ HABERİ
Yerel seçimlerin ardından İzmit Belediye Meclisi 20 Nisan tarihinde toplanacak. Gündem ise daha önce yapılan protokollerin iptali 1 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından İzmit Belediye Meclisi ilk toplantısını 20 Nisan tarihinde yapacak. Toplantının ana gündemi ise protokol iptalleri olacak. AK Parti döneminde TÜGVA ve Ensar Vakfı ile yapılan protokollerin iptali geçtiğimiz dönemde meclise gelmişti. Cumhur ittifakı meclis üyelerinin çoğunlukta olması sebebiyle bu iptaller yapılamamıştı. Kocaelikoz'da yer alan haber göre yerel seçimlerin ardından İzmit’te meclis çoğunluğunu alan CHP, bir kez daha protokol iptallerini gündem aldı. 20 Nisan’da yapılacak olan meclis toplantısında TÜGVA ve Ensar Vakfı ile yapılan protokoller iptal edilecek. Bunun yanında Fevziye Camii tuvaleti için yapılan ihalede iptal edilecek. Nikomedia Kazıları İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ile protokol yapılması teklifi de meclise gelecek.
KOCAELİ HABERİ

Yerel seçimlerin ardından İzmit Belediye Meclisi 20 Nisan tarihinde toplanacak. Gündem ise daha önce yapılan protokollerin iptali

1 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından İzmit Belediye Meclisi ilk toplantısını 20 Nisan tarihinde yapacak. Toplantının ana gündemi ise protokol iptalleri olacak.

AK Parti döneminde TÜGVA ve Ensar Vakfı ile yapılan protokollerin iptali geçtiğimiz dönemde meclise gelmişti. Cumhur ittifakı meclis üyelerinin çoğunlukta olması sebebiyle bu iptaller yapılamamıştı.

Kocaelikoz'da yer alan haber göre yerel seçimlerin ardından İzmit’te meclis çoğunluğunu alan CHP, bir kez daha protokol iptallerini gündem aldı. 20 Nisan’da yapılacak olan meclis toplantısında TÜGVA ve Ensar Vakfı ile yapılan protokoller iptal edilecek.

Bunun yanında Fevziye Camii tuvaleti için yapılan ihalede iptal edilecek. Nikomedia Kazıları İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ile protokol yapılması teklifi de meclise gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.