CHP MİLLETVEKİLLERİNİN DİSİPLİNİ MUHİP KANKO'DAN SORULACAK

Siyaset 18.04.2024 - 22:55, Güncelleme: 18.04.2024 - 22:55
 

CHP MİLLETVEKİLLERİNİN DİSİPLİNİ MUHİP KANKO'DAN SORULACAK

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko  bugün CHP TBMM kapalı grup toplantısında, partili milletvekillerinin tamamının oylarıyla TBMM CHP Grup Disiplin Kurulu Üyeliği’ne seçildi.. Muhip Kanko ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu CHP'nin Disiplin Kurulu  görevini yürütecek iki isimden oldu. Oylama sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko “Bugün gerçekleşen kapalı grup toplantımızda, TBMM Grup Başkanvekilliği’ne seçilen değerli meslektaşım Ankara Milletvekilimiz Murat Emir’i ve benimle birlikte Grubumuzun Disiplin Kurulu üyesi olarak seçilen Ardahan Milletvekilimiz Özgür Erdem İncesu’yu tebrik ediyor, değerli yol arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bu görevler için bize güvenen ve destek veren tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko  bugün CHP TBMM kapalı grup toplantısında, partili milletvekillerinin tamamının oylarıyla TBMM CHP Grup Disiplin Kurulu Üyeliği’ne seçildi..

Muhip Kanko ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu CHP'nin Disiplin Kurulu  görevini yürütecek iki isimden oldu. Oylama sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Muhip Kanko “Bugün gerçekleşen kapalı grup toplantımızda, TBMM Grup Başkanvekilliği’ne seçilen değerli meslektaşım Ankara Milletvekilimiz Murat Emir’i ve benimle birlikte Grubumuzun Disiplin Kurulu üyesi olarak seçilen Ardahan Milletvekilimiz Özgür Erdem İncesu’yu tebrik ediyor, değerli yol arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bu görevler için bize güvenen ve destek veren tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.