CHP ÇAYIROVA DEPREM BÖLGESİNDE ÇİFTÇİ İLE GÖRÜŞTÜ

Siyaset 19.02.2023 - 00:52, Güncelleme: 19.02.2023 - 00:52
 

CHP ÇAYIROVA DEPREM BÖLGESİNDE ÇİFTÇİ İLE GÖRÜŞTÜ

KOCAELİ HABERİ
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin 12. gününde Türkiye'nin her bir köşesinden deprem bölgesine yardımlar gitmeye devam ediyor..  CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Halis Koç, Salih Işık, Turan Ağaç, Yılmaz Bilmez ve Muharrem Gökçe ile İlçe Başkan Yardımcıları Erdoğan Demircan ve Ünsal Garip dün deprem bölgelerine yardım ulaştırmak üzere Hatay'a gittiler.. Hatay Defne'de Çayırova Belediyesinin kurmuş olduğu Afet Koordinasyon merkezini de ziyaret eden CHP Çayırova heyeti, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile sohbet ederek yardımların değerlendirilmesi konusunda istişarede bulundular.. CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Halis Koç bu buluşmayı şu ifadelerle duyurdu; "CHP Çayırova İlçe başkanımız Binali Eniş, Meclis üyelerimiz ve İlçe yöneticilerimizle birlikte bu akşam Hatay-Defne’de Çayırova Belediyemizin Afet Koordinasyon merkezini yerinde ziyaret ettik. Deprem bölgesindeki Belediye çalışanlarımızı motive etmek, Belediye başkanımız Sn. Bünyamin ÇİFTÇİ beyle çalışmaları konusunda bilgi alışverişi yaptık. Ve kendilerine ve çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diledik. Bu büyük afetin başladığı günden bu saate depremzedelerimize , canla başla gecesini gündüzüne katarak çalışan başta Sn. Belediye Başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ’ye,Başkan yard. Kenan TUZCU beye ve belediye çalışanlarımıza yürekten teşekkür ederiz."
KOCAELİ HABERİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin 12. gününde Türkiye'nin her bir köşesinden deprem bölgesine yardımlar gitmeye devam ediyor.. 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Halis Koç, Salih Işık, Turan Ağaç, Yılmaz Bilmez ve Muharrem Gökçe ile İlçe Başkan Yardımcıları Erdoğan Demircan ve Ünsal Garip dün deprem bölgelerine yardım ulaştırmak üzere Hatay'a gittiler..

Hatay Defne'de Çayırova Belediyesinin kurmuş olduğu Afet Koordinasyon merkezini de ziyaret eden CHP Çayırova heyeti, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile sohbet ederek yardımların değerlendirilmesi konusunda istişarede bulundular..

CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Halis Koç bu buluşmayı şu ifadelerle duyurdu;
"CHP Çayırova İlçe başkanımız Binali Eniş, Meclis üyelerimiz ve İlçe yöneticilerimizle birlikte bu akşam Hatay-Defne’de Çayırova Belediyemizin Afet Koordinasyon merkezini yerinde ziyaret ettik. Deprem bölgesindeki Belediye çalışanlarımızı motive etmek, Belediye başkanımız Sn. Bünyamin ÇİFTÇİ beyle çalışmaları konusunda bilgi alışverişi yaptık. Ve kendilerine ve çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diledik. Bu büyük afetin başladığı günden bu saate depremzedelerimize , canla başla gecesini gündüzüne katarak çalışan başta Sn. Belediye Başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ’ye,Başkan yard. Kenan TUZCU beye ve belediye çalışanlarımıza yürekten teşekkür ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Enginb
(22.02.2023 11:19 - #659)
Chp ekibi yalan söylüyor hiç hoş değil bu başkan depremin ilk dört beş günü muhtemelen ülke içinde değildi yurt dışında değilse neredeydi?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.