ÇAYIROVALI AĞAÇ, BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'YE ÇOK FENA TEESSÜF ETTİ

İlçeler 07.04.2022 - 09:58, Güncelleme: 07.04.2022 - 09:58
 

ÇAYIROVALI AĞAÇ, BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'YE ÇOK FENA TEESSÜF ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart 2019 yılından bugüne görevde 3 yılı anlattı.. Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç, bu sabah facebook sayfasından Bünyamin Çiftçi'ye hitaben bir görsel ve yazı paylaşarak "Görev sürenizin üzerinden 1095 gün geçti, Fatih caddesindeki var olan taksi durağı düzenlenmesi ile büyük projeye imza atmış oldunuz..." eleştirisinde bulunarak adeta teessüf etti.. İŞTE O PAYLAŞIM Sayın başkan Bünyamin çiftçi, Geçtiğimiz günlerde 3 yıllık projelerinizin değerlendirmesini yerel basın önünde sunum yapmak suretiyle çeşitli açıklamlar yaptığınızı gördük, Ancak tamamlanan proje olarak belediyenin resmi sayfasına baktığımızda modern taksi durağı görülmektedir. Görev sürenizin üzerinden 1095 gün geçti, Fatih caddesindeki var olan taksi durağı düzenlenmesi ile büyük projeye imza atmış oldunuz...
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart 2019 yılından bugüne görevde 3 yılı anlattı..

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç, bu sabah facebook sayfasından Bünyamin Çiftçi'ye hitaben bir görsel ve yazı paylaşarak "Görev sürenizin üzerinden 1095 gün geçti, Fatih caddesindeki var olan taksi durağı düzenlenmesi ile büyük projeye imza atmış oldunuz..." eleştirisinde bulunarak adeta teessüf etti..

İŞTE O PAYLAŞIM

Sayın başkan Bünyamin çiftçi,
Geçtiğimiz günlerde 3 yıllık projelerinizin değerlendirmesini yerel basın önünde sunum yapmak suretiyle çeşitli açıklamlar yaptığınızı gördük, Ancak tamamlanan proje olarak belediyenin resmi sayfasına baktığımızda modern taksi durağı görülmektedir.
Görev sürenizin üzerinden 1095 gün geçti, Fatih caddesindeki var olan taksi durağı düzenlenmesi ile büyük projeye imza atmış oldunuz...

Bir 6 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ÇAYIROVA BELEDİYESİ Tüm Projeler Devam Eden Tamamlanan Planlanan OTELEFON EFON Modern Taksi Durakları' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.