ÇAYIROVA BAŞKANI ÇİFTÇİ'NİN BUNDAN DA HABERİ VAR MI?

İlçeler 04.08.2023 - 13:08, Güncelleme: 04.08.2023 - 13:12
 

ÇAYIROVA BAŞKANI ÇİFTÇİ'NİN BUNDAN DA HABERİ VAR MI?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz yucak
Geçtiğimiz gün "ÇAYIROVA KENTPARK'TA Kİ BU KAT RUHSATLI MI BAŞKAN?" manşeti ile verdiğimiz haberde şu ifadeler yer almıştı; Çayırova Kentpark yerleşkesinde yer alan ve ana caddeye cepheli bir dükkanın balkon katındaki genişleme çalışması dikkatini çeken bir okurumuz gazetemzzi arayarak, iş yerinin büyütülmesine yönelik bu girişimin yasal olup olmadığını, Çayırova Belediyesi yetkililerine sormamızı istedi.. Dükkan büyütme çalışmasının fotoğraflarını da çekip bize gönderen okurumuzun sorularını, bizde Çayırova Belediye başkanı yüksek mühendis Bünyamin Çiftçi'ye soruyoruz; -Sayın Başkan fotoğraflardan gördüğümüz kadarı ile, iş yerinin balkon katına dikilen çelik kontroksüyonlar üzerine, en az bir alt kattaki dükkan büyüklüğünde dükkan yapılıyor. Bu Kentpark dükkanlarını Çayırova Belediyesi inşa etti ve tek tek satışını da yine belediye yaptı. Çayırova Belediyesi bu iş yerini, bu vatandaşa kaç metrekare olarak sattı? -Şimdi bu iş yeri büyütmesi çalışması ile bu iş yeri sahibinin dükkanı kaç metrekare daha büyüyecek? -Belediye olarak bu iş yeri büyütmesi çalışmasından sizin haberiniiz var mı, ruhsatlı mı yoksa Çayırova'nın göbeğinde kaçak bir yapılaşma mı söz konusu? ÇAYIROVA BAŞKANI ÇİFTÇİ'NİN BUNDAN DA HABERİ VAR MI? Bu haberden sonra bize ulaaşan Çayırovalı duyarlı bir insanımız, Çayırova Akse mahallesinde belediye tarafından yaptırılan sundurmanın fotoğraflarını da göndererek, şu bilgilendirmde bulunup sorusunu sordu;  "Sayın gazetecim burası Çayırova Akse mahallesindeki Basketbol spor salonu. Çayırova belediyesi kendi salonuna, sundurma kat yapıyor ama imarsız yapı. İşin vahimi ise imarsız olması değil, bu sundurmanın yapımında kullanılan malzeme çok ince, çok zayıf.  Burası hem insanlar için çok tehlikeli hem de bu kata insan da malzeme de koyulamaz. Merak ediyoruz, Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'nin bu durumdan haberi var mı"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz yucak

Geçtiğimiz gün "ÇAYIROVA KENTPARK'TA Kİ BU KAT RUHSATLI MI BAŞKAN?" manşeti ile verdiğimiz haberde şu ifadeler yer almıştı;

Çayırova Kentpark yerleşkesinde yer alan ve ana caddeye cepheli bir dükkanın balkon katındaki genişleme çalışması dikkatini çeken bir okurumuz gazetemzzi arayarak, iş yerinin büyütülmesine yönelik bu girişimin yasal olup olmadığını, Çayırova Belediyesi yetkililerine sormamızı istedi..

Dükkan büyütme çalışmasının fotoğraflarını da çekip bize gönderen okurumuzun sorularını, bizde Çayırova Belediye başkanı yüksek mühendis Bünyamin Çiftçi'ye soruyoruz;

-Sayın Başkan fotoğraflardan gördüğümüz kadarı ile, iş yerinin balkon katına dikilen çelik kontroksüyonlar üzerine, en az bir alt kattaki dükkan büyüklüğünde dükkan yapılıyor. Bu Kentpark dükkanlarını Çayırova Belediyesi inşa etti ve tek tek satışını da yine belediye yaptı. Çayırova Belediyesi bu iş yerini, bu vatandaşa kaç metrekare olarak sattı?

-Şimdi bu iş yeri büyütmesi çalışması ile bu iş yeri sahibinin dükkanı kaç metrekare daha büyüyecek?

-Belediye olarak bu iş yeri büyütmesi çalışmasından sizin haberiniiz var mı, ruhsatlı mı yoksa Çayırova'nın göbeğinde kaçak bir yapılaşma mı söz konusu?

ÇAYIROVA BAŞKANI ÇİFTÇİ'NİN BUNDAN DA HABERİ VAR MI?

Bu haberden sonra bize ulaaşan Çayırovalı duyarlı bir insanımız, Çayırova Akse mahallesinde belediye tarafından yaptırılan sundurmanın fotoğraflarını da göndererek, şu bilgilendirmde bulunup sorusunu sordu;

 "Sayın gazetecim burası Çayırova Akse mahallesindeki Basketbol spor salonu. Çayırova belediyesi kendi salonuna, sundurma kat yapıyor ama imarsız yapı. İşin vahimi ise imarsız olması değil, bu sundurmanın yapımında kullanılan malzeme çok ince, çok zayıf.  Burası hem insanlar için çok tehlikeli hem de bu kata insan da malzeme de koyulamaz. Merak ediyoruz, Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'nin bu durumdan haberi var mı"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.