BÜYÜKGÖZ OKUL ARKADAŞI REKTÖR ÇELİK'İ AĞIRLADI

İlçeler 22.12.2023 - 11:35, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:48
 

BÜYÜKGÖZ OKUL ARKADAŞI REKTÖR ÇELİK'İ AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İmam hatip Lisesinden arkadaşı olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik'e "Gebze gençliğinin eğitimine kazandırdığımız için gururluyuz" dediği Gebze Güzide Gençlik Merkezi projesini yerinde tanıttı.. Gebze eski Adliye binasını bakanlıktan devir aldıktan sonra Güzide Gençlik Merkezi olarak inşa edip hizmete açan Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medyadan "İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik hocamızı, gençliğin yeni merkezi; Güzide Gençlik Merkezimizde ağırladık." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze İmam hatip Lisesinden arkadaşı olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik'e "Gebze gençliğinin eğitimine kazandırdığımız için gururluyuz" dediği Gebze Güzide Gençlik Merkezi projesini yerinde tanıttı..

Gebze eski Adliye binasını bakanlıktan devir aldıktan sonra Güzide Gençlik Merkezi olarak inşa edip hizmete açan Zinnur Büyükgöz o anları sosyal medyadan "İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik hocamızı, gençliğin yeni merkezi; Güzide Gençlik Merkezimizde ağırladık." sözleri ile paylaştı..
Bir 5 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.