BÜNYAMİN ÇİFTÇİ ONLARI NİÇİN KESTİ?

Siyaset 18.03.2022 - 15:04, Güncelleme: 18.03.2022 - 15:04
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ ONLARI NİÇİN KESTİ?

KOCAELİ HABERİ
Çayırova'da bugün gerçekleşen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Törenine Kaymakam Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe protokolü ve Siyasi Parti İlçe Başkanları katılım gösterdi.. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ile birlikte törene katılım gösteren CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Halis Koç,  Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin etkinlik ile ilgili olarak sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarda, kendilerinin kesildiğini iddia ederek yine sosyal medyadan sert tepki gösterdi; İşte Halis Koç'un o tepkisi; ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZDENDE Mİ DERS ÇIKARMADINIZ ? Çayırova’mızda şehitlikte düzenlenen Çanakkale şehitlerimizi andığımız resmî törende, törenin solunda CHP İlçe başkanımız, İlçe yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimiz olarak bizlerde vardık. AKP’nin değil, Çayırovanın Belediye Başkanı olması gereken Sn Bünyamin ÇİFTÇİ; sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda törenin sol tarafını keserek paylaşım yapmıştır. BU KİN, BU NEFRET NİYE, ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZ BİRLİĞİMİZE ÖRNEK DEĞİL MİDİR ? Bakınız 2. Ve 3. resimde gördüğünüz gibi bizlerde şehitlerimizi andık. Saygı ve şükranlarımızı sunduk.
KOCAELİ HABERİ

Çayırova'da bugün gerçekleşen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Törenine Kaymakam Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe protokolü ve Siyasi Parti İlçe Başkanları katılım gösterdi..

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ile birlikte törene katılım gösteren CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Halis Koç,  Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin etkinlik ile ilgili olarak sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarda, kendilerinin kesildiğini iddia ederek yine sosyal medyadan sert tepki gösterdi;

İşte Halis Koç'un o tepkisi;

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZDENDE Mİ DERS ÇIKARMADINIZ ?
Çayırova’mızda şehitlikte düzenlenen Çanakkale şehitlerimizi andığımız resmî törende, törenin solunda CHP İlçe başkanımız, İlçe yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimiz olarak bizlerde vardık.
AKP’nin değil, Çayırovanın Belediye Başkanı olması gereken Sn Bünyamin ÇİFTÇİ; sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda törenin sol tarafını keserek paylaşım yapmıştır.
BU KİN, BU NEFRET NİYE,
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZ BİRLİĞİMİZE ÖRNEK DEĞİL MİDİR ?
Bakınız 2. Ve 3. resimde gördüğünüz gibi bizlerde şehitlerimizi andık. Saygı ve şükranlarımızı sunduk.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.