BÜNYAMİN ÇİFTÇİ İÇİN ''ARSA SATTIN'' BELGESİ YAYINLADI

İlçeler 13.10.2023 - 19:30, Güncelleme: 13.10.2023 - 19:30
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ İÇİN ''ARSA SATTIN'' BELGESİ YAYINLADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova CHP Meclis üyes, Mimar Salih Işık "Bizim dönemimizde hiç arsa satmadık" diyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye belgeli bir satış ilanı üzerinden eleştirilerde bulundu.. İşte Salih Işık'ın kendi facebook sosyal medya sayfasından yaptığı o eleştiri; - VARAN 1-- Bak hele bak!! Gider gider ayak Çayırova Belediyesinde neler dönüyor... bakalım.. İlk önce belediye sayfasındaki ilana bakalım.. Mülkiyeti Çayırova Belediyesine ait olan, Kocaeli İli,Çayırova İlçesi, Atatürk Mahallesi, 332.Sokak üzerinde bulunan 6129 Ada 1 Parsel no'lu 3.042,22 m2 yüzölçümlü arsanın satılması işi 18/10/2023 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a.maddesi “Kapalı Teklif Usulü” ile ihale edilecektir. (Nedir bu arsa sözde ''BAĞIŞ ARSA''si) Diye ilan vermişler.. Halbuki.. Çayırova Belediyesi yönetimi "biz bugüne kadar hiç Arsa satmadık" diyordu.. Ama şimdi ise Giderayak şartlı olarak "aldığımız bağış arsayı satıyoruz". Diyorlar. Bağışı yapan ilgili kişi ise, "biz bu 3042 m2 arsayi şartlı olarak bunu satın" diye verdik haa diyormuş. Sakın Bölgenin ihtiyacı olan, okulda kullanmayın, sağlık tesislerinde kullanmayın, belediye hizmet tesislerinde olarak kullanmayın, anlamına gelecek yöntem yerine Bu aldıginız arsayı satın diyormuş. Hal böyle olunca sorular da beraberinde geliyor. 1) 100 dönüme yakın yerin imar planıni belediye olarak sen yapacaksın. Ve Bedel almayacaksın, 2) 100 dönüm için özel plan ve tadilatını yapacaksın ayrıca plan notları da yazacaksın, Bedel almayacaksın, 3) 100 dönüme yakın yeri, karma kullanımlı özel plan yapacaksın Bedel almayacaksın 4) O bölgenin yollarını dizayn ederek özel plan ile avantaj sağlatacaksın. Bedel almayacaksın.. Sonrada firma diyecek ki belediyemize bu arsayı iyi niyetinden verdi. "Satın burayı" İnandıniz mi beyler - bayanlar.. sonra sayın başkanda.. meclis kürsüsünde kendilerini yaptığı işi haklı ve mazeret oluşturmak için, 'tanıdıklarınıza söyleyin ihaleye girsinler yüksek fiyata satalım'' diyor Tam bir komedi ya. hem arsayı satacak hem de bizi ihale takipçiliği yaptırarak suçlu duruma düşürecek.. Tam bir acemi yönetim şekli ile maalesef ÇAYIROVA bu hale geldi. Ha bu arada Neydi sloganları ÇAYIROVA'yı SEVİNCE ... Yersen...
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova CHP Meclis üyes, Mimar Salih Işık "Bizim dönemimizde hiç arsa satmadık" diyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye belgeli bir satış ilanı üzerinden eleştirilerde bulundu..

İşte Salih Işık'ın kendi facebook sosyal medya sayfasından yaptığı o eleştiri;

- VARAN 1--
Bak hele bak!!
Gider gider ayak Çayırova Belediyesinde neler dönüyor...
bakalım..
İlk önce belediye sayfasındaki ilana bakalım..
Mülkiyeti Çayırova Belediyesine ait olan, Kocaeli İli,Çayırova İlçesi, Atatürk Mahallesi, 332.Sokak üzerinde bulunan 6129 Ada 1 Parsel no'lu 3.042,22 m2 yüzölçümlü arsanın satılması işi 18/10/2023 tarihinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a.maddesi “Kapalı Teklif Usulü” ile ihale edilecektir.
(Nedir bu arsa sözde ''BAĞIŞ ARSA''si)
Diye ilan vermişler..
Halbuki..
Çayırova Belediyesi yönetimi "biz bugüne kadar hiç Arsa satmadık" diyordu..
Ama şimdi ise
Giderayak şartlı olarak "aldığımız bağış arsayı satıyoruz". Diyorlar.
Bağışı yapan ilgili kişi ise, "biz bu 3042 m2 arsayi şartlı olarak bunu satın" diye verdik haa diyormuş.
Sakın
Bölgenin ihtiyacı olan, okulda kullanmayın,
sağlık tesislerinde kullanmayın,
belediye hizmet tesislerinde olarak kullanmayın, anlamına gelecek yöntem yerine
Bu aldıginız arsayı satın diyormuş.
Hal böyle olunca sorular da beraberinde geliyor.
1) 100 dönüme yakın yerin imar planıni belediye olarak sen yapacaksın.
Ve Bedel almayacaksın,
2) 100 dönüm için özel plan ve tadilatını yapacaksın ayrıca plan notları da yazacaksın,
Bedel almayacaksın,
3) 100 dönüme yakın yeri, karma kullanımlı özel plan yapacaksın
Bedel almayacaksın
4) O bölgenin yollarını dizayn ederek özel plan ile avantaj sağlatacaksın.
Bedel almayacaksın..
Sonrada firma diyecek ki belediyemize bu arsayı iyi niyetinden verdi.
"Satın burayı"
İnandıniz mi beyler - bayanlar..
sonra sayın başkanda..
meclis kürsüsünde kendilerini yaptığı işi haklı ve mazeret oluşturmak için, 'tanıdıklarınıza söyleyin ihaleye girsinler yüksek fiyata satalım'' diyor
Tam bir komedi ya.
hem arsayı satacak hem de bizi ihale takipçiliği yaptırarak suçlu duruma düşürecek..
Tam bir acemi yönetim şekli ile maalesef ÇAYIROVA bu hale geldi.
Ha bu arada
Neydi sloganları
ÇAYIROVA'yı SEVİNCE ...
Yersen...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Öz çayirova lı
(13.10.2023 21:48 - #1029)
Chp liler bunu derse ben ne diyeyim chp döneminde 5 yıl arsa sattılar kać bin metre arsa sattı chp bunuda yaz
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.