BAŞKAN ÇİFTÇİ O UÇAĞA YİNE YAN BAKTI

İlçeler 15.10.2023 - 16:22, Güncelleme: 15.10.2023 - 16:22
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ O UÇAĞA YİNE YAN BAKTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün gerçekleştirdiği "Hizmetleri gezdirme turu"nu sosyal medyadan "AK Parti Çayırova İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede , yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımıza eser ve hizmet siyaseti anlayışı ile hayata geçirdiğimiz yatırımları yerinde gösterdik. Teşkilatımızla birlikte Çayırovamız için durmak yok hizmete devam" sözleri ve ekinde fotoğrafları ile sosyal medyadan paylaştı.. Başkan Çiftçi'nin paylaştığı fotoğraflar arasında, Çayırova'ya "uçak restaurant" yapılmak üzerr getirilen uçağı fotoğrafını görünce, o uçağın başına gelenler film şeridi gibi geçti gözümüzün önünden.. İŞTE O UÇAĞIN ÖYKÜSÜ  Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci yaklaşık 1.5 milyon lira ödeyerek, uçuş ömrünü tamamlayarak hangara çekilen ‘Airbus A340’ tipi bir yolcu uçağı, “Uçak Restaurant”a dönüştürüp Çayırovalıların hizmetine sunmak üzere satın almıştı. Uçak daha sonra restorana dönüştürülmek üzere Çayırova’ya getirilip Çağdaşkent’te parkın içine montajı tamamlandı. 31 Mart seçimlerinde, Ak Parti Şevki Demirci’yi tekrar aday göstermedi. Ak Partili yeni başkan Bünyamin Çiftçi ise bu uçak restarurant projesine pek sıcak bakmayarak, projenin devamını getirmedi. UçakPark projesi hayata geçirilmeyince, 1.5 milyon liralık uçak bırakıldığı alanda kaderine terk edildi. BİLİM MERKEZİ OLACAK Kaderine terk edilen Airbus A340' tipi yolcu uçağı ile ilgili olarak, Çayırova Belediyesi Eylül-2023 ayı olağan meclis toplantısında yeni bir karar alındı. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Şekerpınar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 76 adresindeki park alanı üzerinde bulunan belediyeye ait ömrünü tamamlamış yolcu uçağının, Çayırova Bilim Merkezi projesi kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredilmesi oy birliğiyle kabul edildi..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bugün gerçekleştirdiği "Hizmetleri gezdirme turu"nu sosyal medyadan "AK Parti Çayırova İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede , yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımıza eser ve hizmet siyaseti anlayışı ile hayata geçirdiğimiz yatırımları yerinde gösterdik. Teşkilatımızla birlikte Çayırovamız için durmak yok hizmete devam" sözleri ve ekinde fotoğrafları ile sosyal medyadan paylaştı..

Başkan Çiftçi'nin paylaştığı fotoğraflar arasında, Çayırova'ya "uçak restaurant" yapılmak üzerr getirilen uçağı fotoğrafını görünce, o uçağın başına gelenler film şeridi gibi geçti gözümüzün önünden..

İŞTE O UÇAĞIN ÖYKÜSÜ 

Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci yaklaşık 1.5 milyon lira ödeyerek, uçuş ömrünü tamamlayarak hangara çekilen ‘Airbus A340’ tipi bir yolcu uçağı, “Uçak Restaurant”a dönüştürüp Çayırovalıların hizmetine sunmak üzere satın almıştı. Uçak daha sonra restorana dönüştürülmek üzere Çayırova’ya getirilip Çağdaşkent’te parkın içine montajı tamamlandı.

31 Mart seçimlerinde, Ak Parti Şevki Demirci’yi tekrar aday göstermedi. Ak Partili yeni başkan Bünyamin Çiftçi ise bu uçak restarurant projesine pek sıcak bakmayarak, projenin devamını getirmedi.

UçakPark projesi hayata geçirilmeyince, 1.5 milyon liralık uçak bırakıldığı alanda kaderine terk edildi.

BİLİM MERKEZİ OLACAK

Kaderine terk edilen Airbus A340' tipi yolcu uçağı ile ilgili olarak, Çayırova Belediyesi Eylül-2023 ayı olağan meclis toplantısında yeni bir karar alındı. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Şekerpınar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 76 adresindeki park alanı üzerinde bulunan belediyeye ait ömrünü tamamlamış yolcu uçağının, Çayırova Bilim Merkezi projesi kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredilmesi oy birliğiyle kabul edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.