BAŞKAN BÜYÜKGÖZ AFRİKALI MEVKİDAŞINI AĞIRLADI

Siyaset 14.02.2024 - 19:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 19:00
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ AFRİKALI MEVKİDAŞINI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Batı Afrika Ülkesi Benin Cumhuriyeti’nden Abomey-Calavi Belediye Başkanı Angelo Evariste Ahouandjinou, Assana Grup Başkanı Sn. A. Waliou Aının ve iş insanlarından oluşan heyet Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.  İki ülke arasındaki ticareti geliştirmek amacıyla düzenlenen program kapsamında Gebze'ye de gelen Benin Cumhuriyeti’nden Abomey-Calavi Belediye Başkanı Angelo Evariste Ahouandjinou beraberindeki heyet, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ü de ziyaret etti. Türkiye Benin arasındaki mevcut ticari faaliyetler ve Benin’de bulunan yatırım fırsatları ile ilgili sohbeti sosyal medyadan paylaşan Zinnur Büyükgöz "Batı Afrika ülkesi olan Benin'den misafirlerimiz vardı bugün. Calavi Eyalet Başkanı Ahouandjınou Angelo Evariste ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Batı Afrika Ülkesi Benin Cumhuriyeti’nden Abomey-Calavi Belediye Başkanı Angelo Evariste Ahouandjinou, Assana Grup Başkanı Sn. A. Waliou Aının ve iş insanlarından oluşan heyet Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. 

İki ülke arasındaki ticareti geliştirmek amacıyla düzenlenen program kapsamında Gebze'ye de gelen Benin Cumhuriyeti’nden Abomey-Calavi Belediye Başkanı Angelo Evariste Ahouandjinou beraberindeki heyet, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ü de ziyaret etti. Türkiye Benin arasındaki mevcut ticari faaliyetler ve Benin’de bulunan yatırım fırsatları ile ilgili sohbeti sosyal medyadan paylaşan Zinnur Büyükgöz "Batı Afrika ülkesi olan Benin'den misafirlerimiz vardı bugün. Calavi Eyalet Başkanı Ahouandjınou Angelo Evariste ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.