BAŞKAN BIYIK ERAY ŞAMDAN'I HAVALİMANINDA KARŞILADI(video)

Spor 09.08.2021 - 08:45, Güncelleme: 09.08.2021 - 09:41
 

BAŞKAN BIYIK ERAY ŞAMDAN'I HAVALİMANINDA KARŞILADI(video)

KOCAELİ HABERİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Tokyo2020 'de tarih yazarak Olimpiyat tarihimizde Karate branşındaki ilk gümüş madalyamızı kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Sporcumuz Eray Şamdan'ı, Türkiye'ye dönüşünde İstanbul havalimanında karşıladı.. Eray Şamdan babası Adnan Şamdan ve annesi Nevriye Şamdan ile birlikte havalimanına giden Başkan Bıyık, Eray Şamdan'ı kalaballık bir heyetle karşıladıktan sonra boynuna çiçeklerden oluşan bir çelenk taktı ve hem şahsı, hem Darıca Belediyesi hem de Darıcalılar adını kendisini kutlayarak " Kendisiyle gurur duyuyorum. Dokuz bin kilometre öteden bizleri duygulandıran bir an yaşatan ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran sporcumuzu bir kez daha tebrik ediyorum. Yurduna, evine, Darıca’na hoş geldin evlat…" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Tokyo2020 'de tarih yazarak Olimpiyat tarihimizde Karate branşındaki ilk gümüş madalyamızı kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Sporcumuz Eray Şamdan'ı, Türkiye'ye dönüşünde İstanbul havalimanında karşıladı..

Eray Şamdan babası Adnan Şamdan ve annesi Nevriye Şamdan ile birlikte havalimanına giden Başkan Bıyık, Eray Şamdan'ı kalaballık bir heyetle karşıladıktan sonra boynuna çiçeklerden oluşan bir çelenk taktı ve hem şahsı, hem Darıca Belediyesi hem de Darıcalılar adını kendisini kutlayarak " Kendisiyle gurur duyuyorum. Dokuz bin kilometre öteden bizleri duygulandıran bir an yaşatan ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran sporcumuzu bir kez daha tebrik ediyorum.
Yurduna, evine, Darıca’na hoş geldin evlat…" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.