BAŞARAN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Magazin - Cemiyet 21.08.2023 - 21:53, Güncelleme: 21.08.2023 - 23:13
 

BAŞARAN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

KOCAELİ HABERİ
Gebze Bölgesinin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan siyasetçi ve iş insanı Mehmet Başaran’ın oğlu Kaan Başaran ile Belce Erton yaşamlarını birleştirdiler.. Ak Parti Gebze Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi ve Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran’ın oğlu Kaan Başaran ve Erton ailesinin güzel kızları Belce Erton, bu akşam Çayırova Cam Mekan Tesislerinde gerçekleşen nikah ve ardından tertiplenen düğün töreni ile ortak yaşama merhaba dediler.. Amerika'da bir finas kurumunda uzman olarak çalışan Kaan Başaran ile yine orada Doktor olarak görev yapan Belce Erton'ın nikah akdiniz bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıyarken, Başaran ve Erton ailesini bu mutlu günlerinde başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Ak Parti il başkanı Dr. Şahin Talus, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Derince Belediye Başkanı Zeki aygün, Başiskele belediye başkanı Yasin Özlü, Ak Parti Kocaeli eski milletvekilleri Mehmet Ali Okur ve Av. Cemalettin Kaflı, CHP eski milletvekili, Mehmet Hilal Kaplan, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Kocaeli eski il başkanlarından Mehmet Ellibeş, Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve eski il başkan yardımcısı Yekta Türker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve  yönetim kurulu üyeleri Mikdat Aydın ile Yücel Yılmazel, GTO eski meclis üyeleri Ercan Altınkaya, Gökhan Altıntaş ve Mustafa Zorcu, GETİP Başkanı Resul Orman, KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın, Ak Parti eski ilçe başkanı Hasan Soba, Ak Parti Cumaköy mahalle başkanı Hüseyin Önder ve Kocaeli Haberi gazetemzin imtiyaz sahibi Cengiz Yucak olmak üzere Kocaeli ve İstanbul bölgesinden çok yoğun bir davetli katılım sağlayarak sevinçlerini paylaşıp yaşam boyu saadetler dilediler.. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak, Kaan ve Belce  Erton genç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Bölgesinin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan siyasetçi ve iş insanı Mehmet Başaran’ın oğlu Kaan Başaran ile Belce Erton yaşamlarını birleştirdiler..

Ak Parti Gebze Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi ve Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı Mehmet Başaran’ın oğlu Kaan Başaran ve Erton ailesinin güzel kızları Belce Erton, bu akşam Çayırova Cam Mekan Tesislerinde gerçekleşen nikah ve ardından tertiplenen düğün töreni ile ortak yaşama merhaba dediler..

Amerika'da bir finas kurumunda uzman olarak çalışan Kaan Başaran ile yine orada Doktor olarak görev yapan Belce Erton'ın nikah akdiniz bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın kıyarken, Başaran ve Erton ailesini bu mutlu günlerinde başta Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Mehmet Akif Yılmaz ve Cemil Yaman, Ak Parti il başkanı Dr. Şahin Talus, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Derince Belediye Başkanı Zeki aygün, Başiskele belediye başkanı Yasin Özlü, Ak Parti Kocaeli eski milletvekilleri Mehmet Ali Okur ve Av. Cemalettin Kaflı, CHP eski milletvekili, Mehmet Hilal Kaplan, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Kocaeli eski il başkanlarından Mehmet Ellibeş, Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve eski il başkan yardımcısı Yekta Türker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve  yönetim kurulu üyeleri Mikdat Aydın ile Yücel Yılmazel, GTO eski meclis üyeleri Ercan Altınkaya, Gökhan Altıntaş ve Mustafa Zorcu, GETİP Başkanı Resul Orman, KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın, Ak Parti eski ilçe başkanı Hasan Soba, Ak Parti Cumaköy mahalle başkanı Hüseyin Önder ve Kocaeli Haberi gazetemzin imtiyaz sahibi Cengiz Yucak olmak üzere Kocaeli ve İstanbul bölgesinden çok yoğun bir davetli katılım sağlayarak sevinçlerini paylaşıp yaşam boyu saadetler dilediler..

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak, Kaan ve Belce  Erton genç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz. 
BAŞARAN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

BAŞARAN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

BAŞARAN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

BAŞARAN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Bir 17 kişi ve düğün görseli olabilir

BAŞARAN AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.