BAKAN AKAR COVİD VİRÜSÜNE YAKALANDI

Gündem 06.02.2022 - 18:58, Güncelleme: 06.02.2022 - 19:03
 

BAKAN AKAR COVİD VİRÜSÜNE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar'ın Covid virüsüne yakalandığını açıkladı. Paylaşım Bakan Akar'ın ifadeleriyle paylaşıldı. İşte o paylaşım: MİLLÎ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR: “COVID-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Çok şükür sağlık durumum iyi olup gerekli tedbirleri alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.”    
KOCAELİ HABERİ

Milli Savunma Bakanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar'ın Covid virüsüne yakalandığını açıkladı. Paylaşım Bakan Akar'ın ifadeleriyle paylaşıldı. İşte o paylaşım:

MİLLÎ SAVUNMA BAKANI HULUSİ AKAR: “COVID-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Çok şükür sağlık durumum iyi olup gerekli tedbirleri alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.”
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.