Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden emeklilere 5 bin TL destek

Ekonomi 17.01.2024 - 09:45, Güncelleme: 17.01.2024 - 09:45
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden emeklilere 5 bin TL destek

KOCAELİ HABERİ
Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 bin 567 emekliye 5 bin TL’lik destek ödemesi yaptığını açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 22 bin 567 emekli için bugüne kadar 5 bin TL destek ödemesi gerçekleştirdi. Büyükşehir ayrıca emeklilerin Başkent kartlarına her ay 400 TL et desteği ve 500 TL doğal gaz desteği yatırıyor. Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, belediye çalışanlarının maaşlarına da yüzde 70 zam yapılacağını duyurmuştu.
KOCAELİ HABERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 bin 567 emekliye 5 bin TL’lik destek ödemesi yaptığını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 22 bin 567 emekli için bugüne kadar 5 bin TL destek ödemesi gerçekleştirdi. Büyükşehir ayrıca emeklilerin Başkent kartlarına her ay 400 TL et desteği ve 500 TL doğal gaz desteği yatırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, belediye çalışanlarının maaşlarına da yüzde 70 zam yapılacağını duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.