AK PARTİLİ KADINLAR TEBRİK ZİYARETLERİNDE

Siyaset 18.04.2024 - 06:35, Güncelleme: 18.04.2024 - 06:35
 

AK PARTİLİ KADINLAR TEBRİK ZİYARETLERİNDE

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti İzmit İl Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay yardımcısı Ebrar Yılmaz ile birlikte İzmit'te yeni seçilen kadın muhtarları makam ofislerinde ziyaret gitti.. akkadinizmit sosyal medya sayfasından bu ziyaretler şu ifadeler ile duyuruldu; "İlçe Kadın Kolları Başkanımız Pınar Atabay ile beraber yeni dönemde göreve gelen kadın muhtarlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. -Kadıköy Mah. -Bekirdere Mah. -Tüysüzler Mah. -Topçular Mah.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti İzmit İl Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay yardımcısı Ebrar Yılmaz ile birlikte İzmit'te yeni seçilen kadın muhtarları makam ofislerinde ziyaret gitti..

akkadinizmit sosyal medya sayfasından bu ziyaretler şu ifadeler ile duyuruldu;

"İlçe Kadın Kolları Başkanımız Pınar Atabay ile beraber yeni dönemde göreve gelen kadın muhtarlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
-Kadıköy Mah.
-Bekirdere Mah.
-Tüysüzler Mah.
-Topçular Mah.
Bir 8 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.