AK PARTİ KURMAYLARI ENGİN GÜZEL'İN SEVİNCİNİ PAYLAŞTILAR

Magazin - Cemiyet 21.07.2023 - 21:50, Güncelleme: 21.07.2023 - 21:50
 

AK PARTİ KURMAYLARI ENGİN GÜZEL'İN SEVİNCİNİ PAYLAŞTILAR

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Engin Güzel’in yeğeni, Canan ve Erol Güzel’in oğulları Yavuz Selim ile Nurşen ve Sabri Karakuz’un kızları Burcu’nun yaşamlarını birleştirdi.. Gebze Eskihisar'da işletmeciliğini Engin Güzel'in yaptığı Hisartepe'de gerçekleşen düğün törenine başta Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr.Şahin Talus, Derince Belediye Başşkanı Zeki Aygün, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Av. Halit Çokan, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ve Çayırova ilçe başkanı Servet Günay olmak üzere çok sayıda partili arkadaşı ve davetli katılım sağlayarak o mutlu ana şahitlik ettiler.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Engin Güzel’in yeğeni, Canan ve Erol Güzel’in oğulları Yavuz Selim ile Nurşen ve Sabri Karakuz’un kızları Burcu’nun yaşamlarını birleştirdi..

Gebze Eskihisar'da işletmeciliğini Engin Güzel'in yaptığı Hisartepe'de gerçekleşen düğün törenine başta Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr.Şahin Talus, Derince Belediye Başşkanı Zeki Aygün, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Av. Halit Çokan, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay ve Çayırova ilçe başkanı Servet Günay olmak üzere çok sayıda partili arkadaşı ve davetli katılım sağlayarak o mutlu ana şahitlik ettiler..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.