AK PARTİ GEBZE'DEN SPOR CAMİASINDA ÇALIŞMA

Siyaset 02.09.2021 - 21:27, Güncelleme: 02.09.2021 - 21:27
 

AK PARTİ GEBZE'DEN SPOR CAMİASINDA ÇALIŞMA

KOCAELİ HABERİ - SİYASET
AK Parti Gebze Gençlik Kolları Teşkilatı, Gebzespor tesislerinde bir gençlerle buluşma toplantısı gerçekleştirdi.. Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı enes Altuntaş'ın organizasyonu ile gerçekleştirilen toplantıda gençlerle buluşan Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, o toplantıyı sosyal medyadan "Spor sevdalısı gençlik ile buluştuk AK Parti Gebze Gençlik Kolları’mızın düzenlediği programa Gebzespor Başkanımız Recep Avcı ile katılım sağlayarak genç kardeşlerimizle muhabbet ettik" mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ - SİYASET

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Teşkilatı, Gebzespor tesislerinde bir gençlerle buluşma toplantısı gerçekleştirdi..

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı enes Altuntaş'ın organizasyonu ile gerçekleştirilen toplantıda gençlerle buluşan Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, o toplantıyı sosyal medyadan "Spor sevdalısı gençlik ile buluştuk AK Parti Gebze Gençlik Kolları’mızın düzenlediği programa Gebzespor Başkanımız Recep Avcı ile katılım sağlayarak genç kardeşlerimizle muhabbet ettik" mesajı ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.