RECEP KAYA BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKGÖZ'Ü NEŞELENDİRDİ

Siyaset 24.04.2024 - 21:01, Güncelleme: 24.04.2024 - 21:10
 

RECEP KAYA BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKGÖZ'Ü NEŞELENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün geldiği Gebze'de, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve berebaerindeki heyet ile Hacıhalil Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, hal hatır sorup sohbette bulundu.. Başkan Büyükakın'ın bu ziyaretlerden oldukça keyif aldığı sosyal medyaya yansıyan fotoğraf karelerinden anlaşılırken, Recep Kaya'nın anlattığı bir şeyin Başkan Büyükakın ve Başkan Büyükgöz'ü neşelendirmesi dikkatlerden kaçmadı.. Büyükakın o anları sosyal medyadan "Gebze'mizin esnaflarıyla selamlaştık, sohbet ettik. Güleryüz ve samimiyetle ilgi gösteren, gönlünü açan ve hayır duası eden herkese teşekkür ediyorum. Daha çok gayretle çalışmaya devam…" sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün geldiği Gebze'de, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve berebaerindeki heyet ile Hacıhalil Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek, hal hatır sorup sohbette bulundu..

Başkan Büyükakın'ın bu ziyaretlerden oldukça keyif aldığı sosyal medyaya yansıyan fotoğraf karelerinden anlaşılırken, Recep Kaya'nın anlattığı bir şeyin Başkan Büyükakın ve Başkan Büyükgöz'ü neşelendirmesi dikkatlerden kaçmadı..

Büyükakın o anları sosyal medyadan "Gebze'mizin esnaflarıyla selamlaştık, sohbet ettik. Güleryüz ve samimiyetle ilgi gösteren, gönlünü açan ve hayır duası eden herkese teşekkür ediyorum. Daha çok gayretle çalışmaya devam…" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.