GEBZELİLER DERNEĞİ'İNDEN BÜYÜKGÖZ'E TEBRİK ZİYARETİ

Siyaset 24.04.2024 - 20:08, Güncelleme: 24.04.2024 - 20:08
 

GEBZELİLER DERNEĞİ'İNDEN BÜYÜKGÖZ'E TEBRİK ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Zinnur Büyükgöz'e tebrik ziyaretleri devam ediyor.. Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran bugün Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı ve Gebzeli iş ve siyaset insanı Mehmet Başaran ve aralarında Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Sedat Çelik, Edip Kırcalı ve Eyüp Deveci'nin de olduğu yönetim kurulu üyeleri ve Gebzeli belediye meclis üyeleri Hasan Özdemir, Hüseyin Önder ve Mustaf Demir ile birlikte Gebze Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Zinnur Büyükgöz'e bir tebrik ziyareti gerçekleştirerek, başarı dileklerini ilettiler.. Başkan Büyükgöz çok mutlu olduğu bu ziyaretten dolayı Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran ve beraberindeki heyete çok teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Zinnur Büyükgöz'e tebrik ziyaretleri devam ediyor..

Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran bugün Kocaeli Kent Konseyi Başkan yardımcısı ve Gebzeli iş ve siyaset insanı Mehmet Başaran ve aralarında Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Sedat Çelik, Edip Kırcalı ve Eyüp Deveci'nin de olduğu yönetim kurulu üyeleri ve Gebzeli belediye meclis üyeleri Hasan Özdemir, Hüseyin Önder ve Mustaf Demir ile birlikte Gebze Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Zinnur Büyükgöz'e bir tebrik ziyareti gerçekleştirerek, başarı dileklerini ilettiler..

Başkan Büyükgöz çok mutlu olduğu bu ziyaretten dolayı Gebzeliler Derneği Başkanı Cevat Seyran ve beraberindeki heyete çok teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.