CHP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA YANIT GECİKMEDİ

Siyaset 25.04.2024 - 18:01, Güncelleme: 25.04.2024 - 18:08
 

CHP'DEN KILIÇDAROĞLU'NA YANIT GECİKMEDİ

KOCAELİ HABERİ
Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun halefi Özgür Özel’e yönelttiği "Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir" şeklindeki eleştiriye yanıt geldi. Ama Özel’den değil ‘vekil’inden. Özgür Özel, 23 Nisan’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la Meclis’te bir araya gelmişti. İkilinin gelecek hafta baş başa görüşmesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu bu teması “Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” diye eleştirmişti. Özel’in karşılık verip vermeyeceği merak edilirken yanıt CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın şu sözlerle yanıt verdi: “CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye’yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet’in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin.”
KOCAELİ HABERİ

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun halefi Özgür Özel’e yönelttiği "Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir" şeklindeki eleştiriye yanıt geldi. Ama Özel’den değil ‘vekil’inden.

Özgür Özel, 23 Nisan’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la Meclis’te bir araya gelmişti. İkilinin gelecek hafta baş başa görüşmesi bekleniyor.

Kılıçdaroğlu bu teması “Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” diye eleştirmişti. Özel’in karşılık verip vermeyeceği merak edilirken yanıt CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın şu sözlerle yanıt verdi:

CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye’yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet’in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.