Başkan Büyükgöz bugün başkan yardımcılarını açıklayacak mı?

Siyaset 24.04.2024 - 08:22, Güncelleme: 24.04.2024 - 08:22
 

Başkan Büyükgöz bugün başkan yardımcılarını açıklayacak mı?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti tarafından, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Gebze belediye başkan adayı gösterilen Zinnur Büyükgöz, seçimi de kazanarak ikinci beş yılllık dönemi için Gebzelilerden vizeyi aldı. Şimdi tüm gözler Zinnur Büyükgöz'ün ikinci beş yıllık döneminde Gebze Belediyesindeki kurmay kadrosundan kimlerle yoluna devam edeceği ve yeni olarak kimleri A takımına dahil edeceğine çevrili.. Geçtiğimiz gün kutsal Umre ziyaretinden dönerek iş başı yapan Başkan Büyükgöz'ün bugün yeni belediye başkan yardımcılarını açıklaması bekleniyor.. Zinnur Büyükgöz geçmiş dönemde Gebze Belediye Başkan yardımcıları olarak Dursunali Arslan, Mehmet Dinç, Remzi Şeker, Selamet Güner,  Yusuf Burkut ve Sedat Çelik ile çalışıyordu. Bu isimlerden Sedat Çelik tekrar Gebze Belediye Meclis üyesi adayı gösterilmediği için yeni dönemde Belediye Başkan yardımcılığı yapamayacak.. Selamet Güner ile Mehmet Dinç tekrar belediye mesclis üyesi seçildikleri için Büyükgöz'ün tensipleri ile tekrar belediye başkan yardımcılığı görevine getirilmesi bekleniyor. Kaldı ki, Umre'ye giderken belediye başkan vekilliği görevini de Selamet Güner'e bırakmış olması, Güner'in başkan yardımcılığına devam edeceğinin en somut sinyali olmuştu. Mehmet Dinç ise İmar mevzuatına hakim olmasından dolayı yine Büyükgöz'ün vazgeçilmesleri arasında.. Gebze Belediye Başkan yardımcıları Dursunali A, rslan ve Remzi Şeker zaten şu an için bile resmiyette devlet memuru kadrolu bu iki isim başkan yardımcısı.. Gebze'de seçime ortak girdikleri Cumhur İttifakı ortakları MHP'ye 1 belediye başkan yardımcısı olmak üzere 3 meclis üyesi sözü veren Zinnur Büyükgöz'ün, Sedat Çelik'ten boşalacak olan başkan yardımcılığını, MHP'li meclisi üyelerinden Şener Akın'a vermesi bekleniyordu ki, Şener Akın'ın da Selamet Güner, Mehmet Dinç ve Remzi Şeker gibi Trabzon kökenli olmasının dışarıya verilecek algı açısından sıknıtı yaratabilecği ihtimali üzerine MHP'den başka bir ismin belediye başkan yardımcısı olması da muhtemel.. Öte yandan  Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliğinde ikinci dönemine seçilen Hasan Özdemir ve Talip Demir ile Ak Parti Kocaeli İl Yönetim kurulundan istifa ederek Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen Mehmet Fatih İşlek isimlerinden birsinin de Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilebileceği konuşuluyor.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti tarafından, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Gebze belediye başkan adayı gösterilen Zinnur Büyükgöz, seçimi de kazanarak ikinci beş yılllık dönemi için Gebzelilerden vizeyi aldı. Şimdi tüm gözler Zinnur Büyükgöz'ün ikinci beş yıllık döneminde Gebze Belediyesindeki kurmay kadrosundan kimlerle yoluna devam edeceği ve yeni olarak kimleri A takımına dahil edeceğine çevrili..

Geçtiğimiz gün kutsal Umre ziyaretinden dönerek iş başı yapan Başkan Büyükgöz'ün bugün yeni belediye başkan yardımcılarını açıklaması bekleniyor..

Zinnur Büyükgöz geçmiş dönemde Gebze Belediye Başkan yardımcıları olarak Dursunali Arslan, Mehmet Dinç, Remzi Şeker, Selamet Güner,  Yusuf Burkut ve Sedat Çelik ile çalışıyordu. Bu isimlerden Sedat Çelik tekrar Gebze Belediye Meclis üyesi adayı gösterilmediği için yeni dönemde Belediye Başkan yardımcılığı yapamayacak..

Selamet Güner ile Mehmet Dinç tekrar belediye mesclis üyesi seçildikleri için Büyükgöz'ün tensipleri ile tekrar belediye başkan yardımcılığı görevine getirilmesi bekleniyor. Kaldı ki, Umre'ye giderken belediye başkan vekilliği görevini de Selamet Güner'e bırakmış olması, Güner'in başkan yardımcılığına devam edeceğinin en somut sinyali olmuştu. Mehmet Dinç ise İmar mevzuatına hakim olmasından dolayı yine Büyükgöz'ün vazgeçilmesleri arasında..

Gebze Belediye Başkan yardımcıları Dursunali Arslan ve Remzi Şeker zaten şu an için bile resmiyette devlet memuru kadrolu bu iki isim başkan yardımcısı..

Gebze'de seçime ortak girdikleri Cumhur İttifakı ortakları MHP'ye 1 belediye başkan yardımcısı olmak üzere 3 meclis üyesi sözü veren Zinnur Büyükgöz'ün, Sedat Çelik'ten boşalacak olan başkan yardımcılığını, MHP'li meclisi üyelerinden Şener Akın'a vermesi bekleniyordu ki, Şener Akın'ın da Selamet Güner, Mehmet Dinç ve Remzi Şeker gibi Trabzon kökenli olmasının dışarıya verilecek algı açısından sıknıtı yaratabilecği ihtimali üzerine MHP'den başka bir ismin belediye başkan yardımcısı olması da muhtemel..

Öte yandan  Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyeliğinde ikinci dönemine seçilen Hasan Özdemir ve Talip Demir ile Ak Parti Kocaeli İl Yönetim kurulundan istifa ederek Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçilen Mehmet Fatih İşlek isimlerinden birsinin de Gebze Belediye Başkan yardımcılığı görevine getirilebileceği konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.