ZAFER KILIÇ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MI OLUYOR?

Siyaset 14.02.2024 - 06:23, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:30
 

ZAFER KILIÇ ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MI OLUYOR?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Çayırova eski ilçe başkanlarından Zafer Kılıç dün akşam kalabalık bir taraftar topluluğu ile birelikte Ak Parti Çayırova ilçe teşkilatına gelerek, Ak Parti çayırova Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.. Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatının haftalık yönetim kurulunun olduğu saatlerde yapılan bu başvuru anına, Çayırove Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin gelerek, burada yapmış olduğu konuşmada "Biz Zafer Kılıç'ın meclis üyesi adayı olması için görüşlerimizi yukarıya belirttik. Ha Zafer Kılıç ha Bünyamin Çiftçi, ikimiz de biriz kardeşiz" sözleriyle Zafer Kılıç'ın meclis üyesi adaylığına açık desteğini deklere etmesi ise siyaset kulislerinde "Bünyamin Çiftçi'nin yeni dönemdeki belediye başkan yardımcılarından birisi Zafer Kılıç mı" şeklinde yorumlara neden oldu.. işte Adem Kılıç'ın çekimi ve paylaşımı ile başkan Çiftçi'nin o desteğinin video görüntüsü;
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Çayırova eski ilçe başkanlarından Zafer Kılıç dün akşam kalabalık bir taraftar topluluğu ile birelikte Ak Parti Çayırova ilçe teşkilatına gelerek, Ak Parti çayırova Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulundu..

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatının haftalık yönetim kurulunun olduğu saatlerde yapılan bu başvuru anına, Çayırove Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin gelerek, burada yapmış olduğu konuşmada "Biz Zafer Kılıç'ın meclis üyesi adayı olması için görüşlerimizi yukarıya belirttik. Ha Zafer Kılıç ha Bünyamin Çiftçi, ikimiz de biriz kardeşiz" sözleriyle Zafer Kılıç'ın meclis üyesi adaylığına açık desteğini deklere etmesi ise siyaset kulislerinde "Bünyamin Çiftçi'nin yeni dönemdeki belediye başkan yardımcılarından birisi Zafer Kılıç mı" şeklinde yorumlara neden oldu..

işte Adem Kılıç'ın çekimi ve paylaşımı ile başkan Çiftçi'nin o desteğinin video görüntüsü;

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.