VE ÇAYIROVA'DA AYDIN TURAN'DA SAHADA

Siyaset 28.03.2024 - 05:32, Güncelleme: 28.03.2024 - 05:32
 

VE ÇAYIROVA'DA AYDIN TURAN'DA SAHADA

KOCAELİ HABERİ
Çayırova Belediyesinin aynı zamnada resmi devlet memuru statüsünde olan Özel Kalem Müdürü Aydın Turan, belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin tekrar seçilmesi için dün gece Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ile birlikte gittiği Akse Mahallesinde aktif olarak siyaset sahasına girdi.. AK Kadın Çayırova sosyal medya sayfasından o çalışma "Özel Kalem Müdürümüz Aydın Turan, Başkanımız Seyhan Dünmez ve Belediye Başkan Yardımcımızın eşi Sevilay hanımla birlikte, sıcak bir çay ve gönül sohbeti eşliğinde Glutensiz Yaşam derneği hanımlarıyla bir araya geldiler." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova Belediyesinin aynı zamnada resmi devlet memuru statüsünde olan Özel Kalem Müdürü Aydın Turan, belediye başkanı Bünyamin Çiftçi'nin tekrar seçilmesi için dün gece Ak Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ile birlikte gittiği Akse Mahallesinde aktif olarak siyaset sahasına girdi..

AK Kadın Çayırova sosyal medya sayfasından o çalışma "Özel Kalem Müdürümüz Aydın Turan, Başkanımız Seyhan Dünmez ve Belediye Başkan Yardımcımızın eşi Sevilay hanımla birlikte, sıcak bir çay ve gönül sohbeti eşliğinde Glutensiz Yaşam derneği hanımlarıyla bir araya geldiler." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.