ULUSAL KAHRAMAN İLAN EDİLDİ

Magazin - Cemiyet 01.12.2021 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 15:41
 

ULUSAL KAHRAMAN İLAN EDİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Rihanna, Karayipler'in ada ülkesi Barbados'un Birleşik Krallık'tan bağımsızlığını ve cumhuriyeti ilan ettiği törende boy göstermişti. '11. Ulusal Kahraman' ilan edilen ünlü şarkıcı, ülkede devam eden törenler kapsamında geçtiğimiz gün de ülkenin ilk Cumhurbaşkanı Dame Sandra Mason'un elinden 'Ulusal Kahraman' nişanını aldı Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'ya (33) Büyük Britanya'dan bağımsızlığını ve cumhuriyeti ilan eden ülkesi Barbados'ta 'Ulusal Kahraman' unvanı verildi. Kraliçe Elizabeth'in yönetiminden çıkan ülkede kutlamalar devam ederken ünlü yıldız, Prens Charles'ın da katıldığı törene katılmıştı. Cumhuriyetin ilan edildiği törenle Barbados, böylece İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'i devlet başkanı olarak tanımaya son vermişti. Rihanna, dün de Barbados'un başkenti Bridgetown'daki Golden Square Freedom Park'ta düzenlenen Ulusal Onur Töreni ve Bağımsızlık Günü'nde 'Ulusal Kahraman' nişanını aldı. Tören için beyaz renkte bir blazer elbise giymeyi tercih eden şarkıcı, sahip olduğu unvandan dolayı gururlu olduğunu belirten bir konuşma yaptı. "BU GURURU TAŞIYACAĞIM" Rihanna, "Bu, hayatım boyunca asla unutmayacağım bir gün. Aynı zamanda geleceğini hiç göremediğim bir gün." dedi. Ünlü yıldız daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Barbadoslular gururlu insanlardır, biliyor musunuz? Muhtemelen benim bildiğim en gururlu halkız. Dünyada nereye gidersem gideyim bu gururu taşıyacağım. Nereye gittiğimizin önemi yok, dünya Barbadosluların iliklerine kadar gururlu olduğunu öğrenecek.
KOCAELİ HABERİ

Rihanna, Karayipler'in ada ülkesi Barbados'un Birleşik Krallık'tan bağımsızlığını ve cumhuriyeti ilan ettiği törende boy göstermişti. '11. Ulusal Kahraman' ilan edilen ünlü şarkıcı, ülkede devam eden törenler kapsamında geçtiğimiz gün de ülkenin ilk Cumhurbaşkanı Dame Sandra Mason'un elinden 'Ulusal Kahraman' nişanını aldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'ya (33) Büyük Britanya'dan bağımsızlığını ve cumhuriyeti ilan eden ülkesi Barbados'ta 'Ulusal Kahraman' unvanı verildi.

Kraliçe Elizabeth'in yönetiminden çıkan ülkede kutlamalar devam ederken ünlü yıldız, Prens Charles'ın da katıldığı törene katılmıştı. Cumhuriyetin ilan edildiği törenle Barbados, böylece İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'i devlet başkanı olarak tanımaya son vermişti.

Rihanna, dün de Barbados'un başkenti Bridgetown'daki Golden Square Freedom Park'ta düzenlenen Ulusal Onur Töreni ve Bağımsızlık Günü'nde 'Ulusal Kahraman' nişanını aldı.

Tören için beyaz renkte bir blazer elbise giymeyi tercih eden şarkıcı, sahip olduğu unvandan dolayı gururlu olduğunu belirten bir konuşma yaptı.

"BU GURURU TAŞIYACAĞIM"

Rihanna, "Bu, hayatım boyunca asla unutmayacağım bir gün. Aynı zamanda geleceğini hiç göremediğim bir gün." dedi. Ünlü yıldız daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

Barbadoslular gururlu insanlardır, biliyor musunuz? Muhtemelen benim bildiğim en gururlu halkız. Dünyada nereye gidersem gideyim bu gururu taşıyacağım. Nereye gittiğimizin önemi yok, dünya Barbadosluların iliklerine kadar gururlu olduğunu öğrenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.