UĞUR DÜNDAR'DAN 'BABALIK' AÇIKLAMASI

Gündem 16.04.2024 - 09:56, Güncelleme: 16.04.2024 - 09:56
 

UĞUR DÜNDAR'DAN 'BABALIK' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu’nun, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" açıklamasının ardından söz konusu ismin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Uğur Dündar, söz konusu iddiaya sosyal medya hesabından yanıt verdi, babalık testinin sonucunu açıkladı. Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek" ifadelerini kullanmıştı.  Sanatçı Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun “Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim” dediği kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi.  Sabah gazetesinin söz konusu haberinde Uğur Dündar’a babalık davası açıldığı ve mahkemenin haziran ayında görüleceği iddia edilirken Akpınar ve Dündar’ın iyi arkadaş olduğu, aynı kadınla aşk yaşadığı ileri sürüldü. Söz konusu iddialara Dündar sosyal medya hesabından yanıt verdi:  “Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
KOCAELİ HABERİ

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu’nun, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" açıklamasının ardından söz konusu ismin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Uğur Dündar, söz konusu iddiaya sosyal medya hesabından yanıt verdi, babalık testinin sonucunu açıkladı.

Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek" ifadelerini kullanmıştı. 

Sanatçı Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu’nun “Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim” dediği kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. 

Sabah gazetesinin söz konusu haberinde Uğur Dündar’a babalık davası açıldığı ve mahkemenin haziran ayında görüleceği iddia edilirken Akpınar ve Dündar’ın iyi arkadaş olduğu, aynı kadınla aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Söz konusu iddialara Dündar sosyal medya hesabından yanıt verdi: 

“Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.