TİP Genel Başkanı Erkan Baş niçin Gebze Belediye başkan adayı olduğunu açıkladı

Siyaset 01.03.2024 - 16:23, Güncelleme: 01.03.2024 - 16:23
 

TİP Genel Başkanı Erkan Baş niçin Gebze Belediye başkan adayı olduğunu açıkladı

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı ve Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, bugün Gebze'de gerçekleştirdiği seçim çalışmlaraı kapsamında KBS Bağlama Sistemleri Fabrikası işçilerine yaptığı konuşmda "Ben genel başkanım, milletvekiliyim. Benim Gebze Belediye başkanlığına ihtiyacım yok. Benim meselem Gebze gibi büyük bir sanayi kentini işçilerin nasıl yöneteceğini herekese göstermek" dedi.. Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, konuşmasında "Gebze'de seçim AKP ile Türkiye İşçi Partisi arasında. Gebze'de kaderinizi ellerinize almak için 31 Mart büyük bir fırsat. İlk defa Gebze gibi büyük bir yeri işçiler yönetebilir Şu fabrikayı gezerken düşündüm; her şeyi üretenler, emeğiyle dünyayı yaratan işçiler Gebze'yi de, Türkiye'yi de yönetebilirler!" ifadelerine yer verdi.. İşçilerin; emeği ve alın teri ile geçinenlerin ülkenin yüzde 99'unu oluşturmasına rağmen siyasette hem fiilen gücü olmadıklarını hem de temsil edilmediklerini ifade eden Baş “Türkiye İşçi Partisi olarak bu düzeni değiştirmek için yola çıktıklarını ve emeğin kalbi Gebze'de aday olarak düzen partilerinin oyununu bozmaya geldiklerini” söyledi. Gebze'yi yalnızca Türkiye'de değil ve dünya çapında örnek bir belediyecilik ile yönetme fırsatının doğduğunu vurgulayan Baş, emekçilerle yönetecekleri bir Gebze için işçilere destek çağrısında bulunarak konuşmasını sonlandırdı.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı ve Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, bugün Gebze'de gerçekleştirdiği seçim çalışmlaraı kapsamında KBS Bağlama Sistemleri Fabrikası işçilerine yaptığı konuşmda "Ben genel başkanım, milletvekiliyim. Benim Gebze Belediye başkanlığına ihtiyacım yok. Benim meselem Gebze gibi büyük bir sanayi kentini işçilerin nasıl yöneteceğini herekese göstermek" dedi..

Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş, konuşmasında "Gebze'de seçim AKP ile Türkiye İşçi Partisi arasında. Gebze'de kaderinizi ellerinize almak için 31 Mart büyük bir fırsat. İlk defa Gebze gibi büyük bir yeri işçiler yönetebilir Şu fabrikayı gezerken düşündüm; her şeyi üretenler, emeğiyle dünyayı yaratan işçiler Gebze'yi de, Türkiye'yi de yönetebilirler!" ifadelerine yer verdi..

İşçilerin; emeği ve alın teri ile geçinenlerin ülkenin yüzde 99'unu oluşturmasına rağmen siyasette hem fiilen gücü olmadıklarını hem de temsil edilmediklerini ifade eden Baş “Türkiye İşçi Partisi olarak bu düzeni değiştirmek için yola çıktıklarını ve emeğin kalbi Gebze'de aday olarak düzen partilerinin oyununu bozmaya geldiklerini” söyledi.

Gebze'yi yalnızca Türkiye'de değil ve dünya çapında örnek bir belediyecilik ile yönetme fırsatının doğduğunu vurgulayan Baş, emekçilerle yönetecekleri bir Gebze için işçilere destek çağrısında bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.