Seçmenin mesajı belli ama Bakan Tekin ''sonuçlardan İsrail memnun'' dedi

Siyaset 11.04.2024 - 09:38, Güncelleme: 11.04.2024 - 10:06
 

Seçmenin mesajı belli ama Bakan Tekin ''sonuçlardan İsrail memnun'' dedi

KOCAELİ HABERİ
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir etkinlikte 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede “yerel seçim sonuçlarından İsrail memnun” yorumunda bulundu. Bakanın bu sözleri, kamuoyunda "Bakan Tekin, ekonomik sıkıntıları nedeni ile seçmenin sandıkta verdiği mesajı henüz alamamış. Seçmen sandıktan iktidarlara mesajını iletirken, İsrail memnun olsun ya da olmasın diye mi oy kullanacak sanki" şeklindeki yorumları da beraberinde getirdi.. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önceki gün Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı bayramlaşma Programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada partililerine seslenen Tekin, İsrail’in Türkiye’deki yerel seçim sonuçlarından memnun olduğunu savunarak “Biz İsrail’i memnun etmek istiyor muyuz arkadaşlar? İsrail’i memnun etmek istemiyorsak eğer şapkamızı önümüze koyup, elimizi vicdanımıza koyup yeniden düşünmenin vaktidir” dedi.
KOCAELİ HABERİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir etkinlikte 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede “yerel seçim sonuçlarından İsrail memnun” yorumunda bulundu. Bakanın bu sözleri, kamuoyunda "Bakan Tekin, ekonomik sıkıntıları nedeni ile seçmenin sandıkta verdiği mesajı henüz alamamış. Seçmen sandıktan iktidarlara mesajını iletirken, İsrail memnun olsun ya da olmasın diye mi oy kullanacak sanki" şeklindeki yorumları da beraberinde getirdi..

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önceki gün Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı bayramlaşma Programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada partililerine seslenen Tekin, İsrail’in Türkiye’deki yerel seçim sonuçlarından memnun olduğunu savunarak “Biz İsrail’i memnun etmek istiyor muyuz arkadaşlar? İsrail’i memnun etmek istemiyorsak eğer şapkamızı önümüze koyup, elimizi vicdanımıza koyup yeniden düşünmenin vaktidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.