SAADET PARTİSİ GEBZE'NİN KURŞUN ASKERLERİ NÖBETE DEVAM EDİYOR

Siyaset 16.04.2024 - 06:51, Güncelleme: 16.04.2024 - 06:51
 

SAADET PARTİSİ GEBZE'NİN KURŞUN ASKERLERİ NÖBETE DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERLERİ
Saadet Partisi Gebze'nin en köklü isimleri arasında Şaban Atalı ve Erkan Vural yer alıyor. Uzun zamandan beri kendilerine verilen her görevin üstesinden gelmek için her türlü gayreti gösteren bu iki isim için "Saddet Partisi Gebze'nin klurşun askerleri" deyimini kullananlar da var.. 20 yılı aşın bir süredir yerel ve genel iktidarda olmamalarına rağmen gönül bağı ile bağlı oldukları Saadet Partisi'inde siyasetlerine devam edenlerden Şaban Atalı ve Erkan Vural, Nurettin Çelik, Necati Korkmaz ve Mustafa Türel'în ilçe başkanlığı dönemlerinde ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundular.. Mustafa Türel'in Gebze Belediye başkan adayı olması sonrasında ilçe başkanlığına Erkan Vural getirilirken, Şaban Atalı bu kez de Erkan Vural'ın yanında ilçe başkan yardımcılığı görevini sürdürmeye devam ediyor.. Saadet Partisi Gebze'de dün akşam Erkan Vural'ın başkanlığında gerçekleşen ilçe yönetim kurulu toplantısı sosyal medyadan "İlçe Başkanlığı İnanç , azim ve kararlılıkla Haftalık yönetim kurulu toplantımızı icra ettik." sözleri ile paylaşıldı.. Ve yine Erkan Vural ile Şaban Atalı her zamanki gibi yerli yerindeydi.. Gerçekten de siyaset gönül işiymiş..
KOCAELİ HABERLERİ

Saadet Partisi Gebze'nin en köklü isimleri arasında Şaban Atalı ve Erkan Vural yer alıyor. Uzun zamandan beri kendilerine verilen her görevin üstesinden gelmek için her türlü gayreti gösteren bu iki isim için "Saddet Partisi Gebze'nin klurşun askerleri" deyimini kullananlar da var..

20 yılı aşın bir süredir yerel ve genel iktidarda olmamalarına rağmen gönül bağı ile bağlı oldukları Saadet Partisi'inde siyasetlerine devam edenlerden Şaban Atalı ve Erkan Vural, Nurettin Çelik, Necati Korkmaz ve Mustafa Türel'în ilçe başkanlığı dönemlerinde ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundular..

Mustafa Türel'in Gebze Belediye başkan adayı olması sonrasında ilçe başkanlığına Erkan Vural getirilirken, Şaban Atalı bu kez de Erkan Vural'ın yanında ilçe başkan yardımcılığı görevini sürdürmeye devam ediyor..

Saadet Partisi Gebze'de dün akşam Erkan Vural'ın başkanlığında gerçekleşen ilçe yönetim kurulu toplantısı sosyal medyadan "İlçe Başkanlığı İnanç , azim ve kararlılıkla Haftalık yönetim kurulu toplantımızı icra ettik." sözleri ile paylaşıldı..

Ve yine Erkan Vural ile Şaban Atalı her zamanki gibi yerli yerindeydi..
Gerçekten de siyaset gönül işiymiş..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.