RECEP KAYA SAHADAN AYRILMIYOR

Siyaset 16.04.2024 - 20:23, Güncelleme: 16.04.2024 - 20:23
 

RECEP KAYA SAHADAN AYRILMIYOR

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel ve 31 Mart 2024 yerel seçimleri olmak üzere bir yıl içinde gerçekleştirilen iki önemli seçimde Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının başında olan Recep Kaya, seçimden sonra da sahada kalıp ziyaretler yapmaya devam ediyor.. Recep Kaya'nın bugün Mollafenari köyüne yaptığı ziyareti, AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve yönetimimiz ile birlikte Mollafenari Muhtarı Davut Kabaca’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nazik misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Ak Parti Gebze sahada" sözleri ile paylaştı..   
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel ve 31 Mart 2024 yerel seçimleri olmak üzere bir yıl içinde gerçekleştirilen iki önemli seçimde Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatının başında olan Recep Kaya, seçimden sonra da sahada kalıp ziyaretler yapmaya devam ediyor..

Recep Kaya'nın bugün Mollafenari köyüne yaptığı ziyareti, AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı sosyal medya sayfasından "İlçe Başkanımız Recep Kaya ve yönetimimiz ile birlikte Mollafenari Muhtarı Davut Kabaca’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nazik misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Ak Parti Gebze sahada" sözleri ile paylaştı..
Bir 7 kişi ve şunu diyen bir yazı 'MOLLAFENARİ T.C. MAHALLESİ MUHTARLIĞI T.C C C* MAHELLEN' görseli olabilir

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.