ÖZGÜR BÜYÜKKAYA'NIN ACISINI PAYLAŞTILAR

Yaşam 04.02.2024 - 14:23, Güncelleme: 04.02.2024 - 14:23
 

ÖZGÜR BÜYÜKKAYA'NIN ACISINI PAYLAŞTILAR

KOCAELİ HABERİ
MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve Gebze Otobüs Terminali İşletmecileri Derneği Başkanı Özgür Büyükkaya'nın babası Reis Büyükkaya vefat etti. Reis Büyükkaya'nın cenazesi bugün Gebze İstasyon mahallesi Buhara camiinden öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa defnedildi.. Gebze Otobüs Terminali İşletmecileri Derneği Başkanı Özgür Büyükkaya'yı bu acı gününde başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya olmak üzere çok sayıda yakınları, dostları ve arkadaşları yalnız bırakmayarak acsını paylaştılar.. Kocaeli habreri gazetesi olarak merhuma Allah2tan rahmet kederli Büyükkaya ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve Gebze Otobüs Terminali İşletmecileri Derneği Başkanı Özgür Büyükkaya'nın babası Reis Büyükkaya vefat etti.

Reis Büyükkaya'nın cenazesi bugün Gebze İstasyon mahallesi Buhara camiinden öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa defnedildi..

Gebze Otobüs Terminali İşletmecileri Derneği Başkanı Özgür Büyükkaya'yı bu acı gününde başta Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız ve Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya olmak üzere çok sayıda yakınları, dostları ve arkadaşları yalnız bırakmayarak acsını paylaştılar..

Kocaeli habreri gazetesi olarak merhuma Allah2tan rahmet kederli Büyükkaya ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.