ÖZCAN DENİZ'DEN 'KIZIL GONCALAR' İSYANI

Eğitim-Kültür-Sanat 11.01.2024 - 09:48, Güncelleme: 11.01.2024 - 09:48
 

ÖZCAN DENİZ'DEN 'KIZIL GONCALAR' İSYANI

KOCAELİ HABERİ
RTÜK’ün durdurma cezası verdiği Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz sosyal medya hesabından isyan etti. Deniz, “Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş” açıklamasın yaptı. RTÜK’ün durdurma cezası verdiği Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz’den açıklama geldi. Deniz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak’ta yeniden ekranlardayız.”  
KOCAELİ HABERİ

RTÜK’ün durdurma cezası verdiği Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz sosyal medya hesabından isyan etti. Deniz, “Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş” açıklamasın yaptı.

RTÜK’ün durdurma cezası verdiği Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz’den açıklama geldi.

Deniz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak’ta yeniden ekranlardayız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.