O TAKIM FENERBAHÇE'NİN YILDIZI İÇİN GELİYOR

Spor 14.02.2022 - 13:06, Güncelleme: 14.02.2022 - 13:06
 

O TAKIM FENERBAHÇE'NİN YILDIZI İÇİN GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
Fenerbahçe'nin Çin Ligi'nden kadrosuna kattığı ve çubuklu forma altında gösterdiği performasnla Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çeken Kim Min-Jae için ilk somut adım İtalya'dan geliyor. Uzun süredir Kim'e ilgisi olduğu yazılıp çizilen Serie A takımlarından Napoli, Güney Koreli stoperin transferi için hareket geçme kararı aldı. Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin hafta içinde İstanbul'a gelerek Kim'in transferi için sarı-lacivertli yetkililer ile masaya oturacağı bildirildi. Cristiano Giuntoli, Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferinde de başrolü oynamış bir isimdi. Fenerbahçe'nin Kim Min Jae'nin transfer görüşmelerinde kapıyı 25 milyon Euro'dan açacağı ve bir sonraki olası transferden de pay talep edeceği gelen haberler arasında. Güney Koreli stoperin Fenerbahçe ile 2025 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.
KOCAELİ HABERİ

Fenerbahçe'nin Çin Ligi'nden kadrosuna kattığı ve çubuklu forma altında gösterdiği performasnla Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çeken Kim Min-Jae için ilk somut adım İtalya'dan geliyor.

Uzun süredir Kim'e ilgisi olduğu yazılıp çizilen Serie A takımlarından Napoli, Güney Koreli stoperin transferi için hareket geçme kararı aldı.

Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin hafta içinde İstanbul'a gelerek Kim'in transferi için sarı-lacivertli yetkililer ile masaya oturacağı bildirildi. Cristiano Giuntoli, Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferinde de başrolü oynamış bir isimdi.

Fenerbahçe'nin Kim Min Jae'nin transfer görüşmelerinde kapıyı 25 milyon Euro'dan açacağı ve bir sonraki olası transferden de pay talep edeceği gelen haberler arasında.

Güney Koreli stoperin Fenerbahçe ile 2025 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.