MUSTAFA TÜREL GEBZE BELEDİYESİ İÇİN ÇOK İDDİALI

Siyaset 12.03.2024 - 21:14, Güncelleme: 12.03.2024 - 21:14
 

MUSTAFA TÜREL GEBZE BELEDİYESİ İÇİN ÇOK İDDİALI

KOCAELİ HABERİ
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel bugün Kocaeli Haberi gazetemize bir ziyarte gerçekleştirdi. Genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak tarafından ağırlanan Mustafa Türel, 31 Marat yerel seçimleri üzerine genel bir dğerlendirme yaptıktan sonra Gebze Belediye seçimlerinin kazanacakları konusunda çok iddialı olduklarını dile getirdi. Mustafa Türel “Gebzemizin sorunlarının büyük bir bölümü uzun süredir çözümsüz bir şekilde bekliyor. Ne Gebze Belediyesinin ne de Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bu sorunları kısa sürede çözüme kavuşturma konusunda bir niyetleri de yok. Biz Gebze’nin tüm mahallerinin ve kırsal mahalle haline dönüştürülen köylerinin sorunlarını tek tek tespit ettik ve çözüm yollarını bulup not ettik. Seçimleri kazandığımız takdirde Gebze Belediyeciliğinde 1994 Milli Görüş belediyeciliğini yeniden canlandıracağız ve Gebzelilere hak ettikleri hizmeti eksiksiz sunacağız” diye konuştu. Vatandaşın ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğinin altını çizen Mustafa Türel “Mübarek Ramazan günlerinde vatandaşın sofrasını donatması bile zorlaştı, sofraya tatlı koymak ise başlı başına bir lüks oldu. Milyonlarca emekliyi on bin lira aylıkla resmen açlığa mahkûm ettiler. Milletimiz bu sandıkta bunun da hesabını sorarak Ankara’ya mesajını yollayacak” dedi.    Cengiz Yucak, Mustafa Türel’e ziyareti ve bilgilendirmeleri için teşekkür etti. Türel’de Yucak’a konukseverliği ve samimiyeti için teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel bugün Kocaeli Haberi gazetemize bir ziyarte gerçekleştirdi.

Genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak tarafından ağırlanan Mustafa Türel, 31 Marat yerel seçimleri üzerine genel bir dğerlendirme yaptıktan sonra Gebze Belediye seçimlerinin kazanacakları konusunda çok iddialı olduklarını dile getirdi.

Mustafa Türel “Gebzemizin sorunlarının büyük bir bölümü uzun süredir çözümsüz bir şekilde bekliyor. Ne Gebze Belediyesinin ne de Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin bu sorunları kısa sürede çözüme kavuşturma konusunda bir niyetleri de yok. Biz Gebze’nin tüm mahallerinin ve kırsal mahalle haline dönüştürülen köylerinin sorunlarını tek tek tespit ettik ve çözüm yollarını bulup not ettik. Seçimleri kazandığımız takdirde Gebze Belediyeciliğinde 1994 Milli Görüş belediyeciliğini yeniden canlandıracağız ve Gebzelilere hak ettikleri hizmeti eksiksiz sunacağız” diye konuştu.

Vatandaşın ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğinin altını çizen Mustafa Türel “Mübarek Ramazan günlerinde vatandaşın sofrasını donatması bile zorlaştı, sofraya tatlı koymak ise başlı başına bir lüks oldu. Milyonlarca emekliyi on bin lira aylıkla resmen açlığa mahkûm ettiler. Milletimiz bu sandıkta bunun da hesabını sorarak Ankara’ya mesajını yollayacak” dedi.   

Cengiz Yucak, Mustafa Türel’e ziyareti ve bilgilendirmeleri için teşekkür etti. Türel’de Yucak’a konukseverliği ve samimiyeti için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.