KOCAELİ HABERİ GAZETEMİZ BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİNE DAMGA VURDU

İlçeler 02.12.2022 - 03:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 03:33
 

KOCAELİ HABERİ GAZETEMİZ BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİNE DAMGA VURDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısının birinci oturumu, dün Kent Meydanı’nda bulunan, meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Haberi gazetemzin haber yaparak gündeme taşıdığı dört önemli Gebze haberi soru önergeleri ile tartışıldı.. Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında gerçekleşen tmeclis toplantısının gündemine gelerek konuşulan ve tartışılan konular arasında, Kocaeli Haberi gazetemizin haber yaparak gündem taşıdığı Gebze Eskihisar Kale Düzenlemesi projesinde inşa bitim tarihinin geçmesine rağmen halen inşaatın bitmemesi, Gebze Barış mahallesinde Adnan Köşker döneminde yapılan Belediye Barış mahallesi sosyal tesilerinin neden hizmete açılmadığı, çok önceden beri sözleşme bekleyen personellere rağmen, Gebze Belediyesine son üç yılda işe alınan personel ile sözleşme yapılarak memuriyetlerinin önünün açılması ve de Gebze’nin il yapılması çalışmalarının başlatılması konuları olması bize “işte gazetecilik budur” demenin keyfini yaşattı.. CHP Gebze Belediye Meclis  grubundan, Gebze’de günü geçtiği halde  tamamlanmayan projelere yönelik önergeler geldi. Eskihisar’da devam eden kalenin etrafının düzenleme çalışmasını soran CHP heyetine yanıt veren Büyükgöz, “Müteahhitlerde sıkıntı var. Bizimle alakalı bir sorun yok. Başka yapılan işlerin uzamasından kaynaklı, proje teslimi de uzadı. Biz de işi yüklenen firmaya ek süre verdik. 3 ay içerisinde proje tamamlanacak” dedi. Barış Mahallesi’nde bulunan sosyal tesislere yönelik gelen soruyu yanıtlayan Büyükgöz, “Amaca uygun teknik donanımları bitti. Mobilya düzenlemeleri bitti. Tahmin ediyorum 3 ay içerisinde açmış olacağız” dedi.. Gebze Belediyesi personeli arasında çok eski yıllardan beri sözleşme bekleyerek memur statsünde işler yapan personele yerine, son üç yılda işe alınan persoenller arasından seçilen personel ile sözleşme imzalatılarak onların memur olmalarının önünün açılması sorusuna ceva everen Başkan Büyükgöz "Benim dönemimde işe alına  personel sayısı iki elin parmak saysını geçmez" diye sorunu geçiştirdi, Büyükgöz, İYİ  parti meclis üyelerinin sunduğu "Gebze'nin il yapılması çalışmaları için Gebze Belediyesi öncülüğünde Gebze İl Çalıştayı düzenlensin" şejklindeki öneriyi ise hiç gündeme bile alıp konuşturulmadan reddetti..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısının birinci oturumu, dün Kent Meydanı’nda bulunan, meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Haberi gazetemzin haber yaparak gündeme taşıdığı dört önemli Gebze haberi soru önergeleri ile tartışıldı..

Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ün başkanlığında gerçekleşen tmeclis toplantısının gündemine gelerek konuşulan ve tartışılan konular arasında, Kocaeli Haberi gazetemizin haber yaparak gündem taşıdığı Gebze Eskihisar Kale Düzenlemesi projesinde inşa bitim tarihinin geçmesine rağmen halen inşaatın bitmemesi, Gebze Barış mahallesinde Adnan Köşker döneminde yapılan Belediye Barış mahallesi sosyal tesilerinin neden hizmete açılmadığı, çok önceden beri sözleşme bekleyen personellere rağmen, Gebze Belediyesine son üç yılda işe alınan personel ile sözleşme yapılarak memuriyetlerinin önünün açılması ve de Gebze’nin il yapılması çalışmalarının başlatılması konuları olması bize “işte gazetecilik budur” demenin keyfini yaşattı..

CHP Gebze Belediye Meclis  grubundan, Gebze’de günü geçtiği halde  tamamlanmayan projelere yönelik önergeler geldi. Eskihisar’da devam eden kalenin etrafının düzenleme çalışmasını soran CHP heyetine yanıt veren Büyükgöz, “Müteahhitlerde sıkıntı var. Bizimle alakalı bir sorun yok. Başka yapılan işlerin uzamasından kaynaklı, proje teslimi de uzadı. Biz de işi yüklenen firmaya ek süre verdik. 3 ay içerisinde proje tamamlanacak” dedi.

Barış Mahallesi’nde bulunan sosyal tesislere yönelik gelen soruyu yanıtlayan Büyükgöz, “Amaca uygun teknik donanımları bitti. Mobilya düzenlemeleri bitti. Tahmin ediyorum 3 ay içerisinde açmış olacağız” dedi..

Gebze Belediyesi personeli arasında çok eski yıllardan beri sözleşme bekleyerek memur statsünde işler yapan personele yerine, son üç yılda işe alınan persoenller arasından seçilen personel ile sözleşme imzalatılarak onların memur olmalarının önünün açılması sorusuna ceva everen Başkan Büyükgöz "Benim dönemimde işe alına  personel sayısı iki elin parmak saysını geçmez" diye sorunu geçiştirdi,

Büyükgöz, İYİ  parti meclis üyelerinin sunduğu "Gebze'nin il yapılması çalışmaları için Gebze Belediyesi öncülüğünde Gebze İl Çalıştayı düzenlensin" şejklindeki öneriyi ise hiç gündeme bile alıp konuşturulmadan reddetti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Tevfik turan
(04.12.2022 06:22 - #563)
Hani diyor ya Buyukgoz dönemin de alınan personelin sayısı 2 elin parmağını geçmiyor külliyen yalan 75 civarı personelin kadro işlemi tamam kendi sülalesini de ise aldı incelendiğinde de çıkar Erzurumlular derneği oldu belediye masal anlatıyor.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.