Kırmızı bültenle aranan bir kişi daha Türkiye’de yakalandı

Asayiş 16.04.2024 - 09:26, Güncelleme: 16.04.2024 - 09:26
 

Kırmızı bültenle aranan bir kişi daha Türkiye’de yakalandı

KOCAELİ HABERİ
Kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan ve sarı bültenle hırsızlık suçundan aranan Nurlan Zharımbetov adlı bir kişi daha Türkiye’de yakalandı. Mayıs 2023 seçimlerinden biri dünya çapında kırmızı bültenle aranan çok sayıda kişi Türkiye’de yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kırmızı bültenle aranan bir kişinin daha Türkiye’de yakalandığını duyurdu. Yerlikaya’nın açıklamasına göre dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov İstanbul’da yakalandı.
KOCAELİ HABERİ

Kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan ve sarı bültenle hırsızlık suçundan aranan Nurlan Zharımbetov adlı bir kişi daha Türkiye’de yakalandı.

Mayıs 2023 seçimlerinden biri dünya çapında kırmızı bültenle aranan çok sayıda kişi Türkiye’de yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kırmızı bültenle aranan bir kişinin daha Türkiye’de yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya’nın açıklamasına göre dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov İstanbul’da yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.