KATIRCIOĞLU'NDAN MERHUME GÜLDAL AKŞİT'E VEFA

Yaşam 05.05.2022 - 06:00, Güncelleme: 05.05.2022 - 06:09
 

KATIRCIOĞLU'NDAN MERHUME GÜLDAL AKŞİT'E VEFA

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bayram ziyaret yaptığı Kocaeli Huzurevi binasına 'Güldal Akşit' isminin verildiğini duyurdu..  Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu Ramazan Bayramının üçüncü gününü huzurevi sakinleriyle geçirerek, huzurevinde bulununan misafirlere, yeni yapılan huzurevi binasının müjdesine de verdi. Katırcıoğlu, tek kişilik odalara sahip olan deniz manzaralı modern yeni Kocaeli Huzurevinin isiminin ise, Turizm Bakanlığı ve Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunmuş olan merhume "Güldal Akşit" olacağını duyurdu. Milletvekili Sezer Katırcıoğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi; ''Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarına taşımamızı sağlayan köklü çınarlarımız olan kıymetli yaşlılarımızı ziyaret ederek, onlarla güzel vakit geçirdik. Sevgi Paylaştıkca Çoğalır. Kocaeli Huzurevini ziyaret ederek, baştacımız değerli büyüklerimizin elleri öperek bayramlarını kutladık. Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin. Yeni Huzurevi Binamıza taşınma tarihi olarak müjdemizi kıymetli büyüklerimiz ile paylaştım. Ekim 2022'de yeni yerimizdeyiz..."
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bayram ziyaret yaptığı Kocaeli Huzurevi binasına 'Güldal Akşit' isminin verildiğini duyurdu.. 

Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu Ramazan Bayramının üçüncü gününü huzurevi sakinleriyle geçirerek, huzurevinde bulununan misafirlere, yeni yapılan huzurevi binasının müjdesine de verdi.

Katırcıoğlu, tek kişilik odalara sahip olan deniz manzaralı modern yeni Kocaeli Huzurevinin isiminin ise, Turizm Bakanlığı ve Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunmuş olan merhume "Güldal Akşit" olacağını duyurdu.

Milletvekili Sezer Katırcıoğlu sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi;

''Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarına taşımamızı sağlayan köklü çınarlarımız olan kıymetli yaşlılarımızı ziyaret ederek, onlarla güzel vakit geçirdik. Sevgi Paylaştıkca Çoğalır. Kocaeli Huzurevini ziyaret ederek, baştacımız değerli büyüklerimizin elleri öperek bayramlarını kutladık. Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin. Yeni Huzurevi Binamıza taşınma tarihi olarak müjdemizi kıymetli büyüklerimiz ile paylaştım. Ekim 2022'de yeni yerimizdeyiz..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.