KARTEPE BALABAN KÖYLÜLERİ KAZANDI

Siyaset 01.02.2023 - 05:07, Güncelleme: 01.02.2023 - 05:07
 

KARTEPE BALABAN KÖYLÜLERİ KAZANDI

KOCELİ HABERİ
CHP Kartepe eski ilçe başkanı ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar, Kartepe ilçesinde Balaban Köylülerinin kazandıklarını sosyal medyadan şu ifadelelerle paylaştı; "Kartepe ilçe Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine rağmen direnen KÖYLÜ Kazandı. TBMM’de çevreye ilişkin düzenlemeler içeren torba kanun tekliflerinin içinde yer alan düzenlemeyle -Kırsal mahalle ve kırsal yerleşik alan özelliği devam eden yerlerden alınan emlak vergisi ve harç gibi ödemelerin süresi 31 Aralık 2025'e kadar uzatılacak. - Ayrıca tüzel kişiliği kaldırılarak tek mahalleye dönüşen beldelerde içme ve kullanma sularından alınacak ücretin, mevcut en düşük tarifenin yüzde 50'sini geçmeyeceğine ilişkin hükmün süresi de 31 Aralık 2025'e kadar uzatılacak. Sesimizi duyurmak istediğimiz ve köyümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğimiz süreç başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır. Bundan sonraki süreçte yine köyümüzün çıkarları için mücadele etmeye devam edeceğiz."
KOCELİ HABERİ

CHP Kartepe eski ilçe başkanı ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Cumhur Karakadılar, Kartepe ilçesinde Balaban Köylülerinin kazandıklarını sosyal medyadan şu ifadelelerle paylaştı;

"Kartepe ilçe Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine rağmen direnen KÖYLÜ Kazandı. TBMM’de çevreye ilişkin düzenlemeler içeren torba kanun tekliflerinin içinde yer alan düzenlemeyle
-Kırsal mahalle ve kırsal yerleşik alan özelliği devam eden yerlerden alınan emlak vergisi ve harç gibi ödemelerin süresi 31 Aralık 2025'e kadar uzatılacak.
- Ayrıca tüzel kişiliği kaldırılarak tek mahalleye dönüşen beldelerde içme ve kullanma sularından alınacak ücretin, mevcut en düşük tarifenin yüzde 50'sini geçmeyeceğine ilişkin hükmün süresi de 31 Aralık 2025'e kadar uzatılacak.
Sesimizi duyurmak istediğimiz ve köyümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğimiz süreç başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır. Bundan sonraki süreçte yine köyümüzün çıkarları için mücadele etmeye devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.