GÜRBÜZ ÇAPAN VE KARSLI CHP'LİLERDEN BAŞKAN GÖKÇE VE VEKİL YILDIZLI'YA ZİYARET

Siyaset 02.05.2024 - 19:32, Güncelleme: 02.05.2024 - 20:06
 

GÜRBÜZ ÇAPAN VE KARSLI CHP'LİLERDEN BAŞKAN GÖKÇE VE VEKİL YILDIZLI'YA ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Karslı CHP'lilerin tanınmış isimlerinden İstanbul Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr.Gürbüz Çapan buün geldiği Kocaeli'de, Kars ve Ardahan'dan hemşerileri olan Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen ile CHP Gebze'nin önceki dönem meclis üyeleri Şahin Yılmazel, Gökhan Yamen ve beraberlerindeki hemşeri heyeti ile birlikte Derince Belediye başkanlığına seçilen hemşerileri Av. Sertif Gökçe'ye bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.. Gürbüz Çapan ve beraberindeki CHP'li hemşeri heyeti daha sonra İzmit'e geçerek CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'ya çalışma ofisinde bir nezaket ziyaretinde bulundu..  Başkan Şertif Gökçe ve Milletvekili Yıldızlı bu nazik ziyaretlerinden dolayı Gürbüz Çapan ve beraberindeki heyete teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Karslı CHP'lilerin tanınmış isimlerinden İstanbul Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr.Gürbüz Çapan buün geldiği Kocaeli'de, Kars ve Ardahan'dan hemşerileri olan Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen ile CHP Gebze'nin önceki dönem meclis üyeleri Şahin Yılmazel, Gökhan Yamen ve beraberlerindeki hemşeri heyeti ile birlikte Derince Belediye başkanlığına seçilen hemşerileri Av. Sertif Gökçe'ye bir hayırlı olsun ve tebrik ziyareti gerçekleştirdiler..

Gürbüz Çapan ve beraberindeki CHP'li hemşeri heyeti daha sonra İzmit'e geçerek CHP Kocaeli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'ya çalışma ofisinde bir nezaket ziyaretinde bulundu.. 

Başkan Şertif Gökçe ve Milletvekili Yıldızlı bu nazik ziyaretlerinden dolayı Gürbüz Çapan ve beraberindeki heyete teşekkür etti..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.