İZMİR'DE DEPREM OLDU

Gündem 27.01.2024 - 09:38, Güncelleme: 27.01.2024 - 11:09
 

İZMİR'DE DEPREM OLDU

KOCAELİ HABERİ
AFAD, Ege Denizi'nde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini aktardı. İzmir açıklarında yaşanan depremin, çevre illerde de hissedildiği belirtildi. İzmir Valisi Süleyman Elban, "Valiliğimize bildirilen bir olumsuzluk yoktur" açıklamasında bulundu. AFAD ise, "Saha tarama çalışmaları devam etmektedir" dedi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi, Ege Denizi'nde saat 08.19 sıralarında merkez üssü İzmir'in Menderes ilçesi açıkları olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Kuşadası Körfezi'ndeki sarsıntının derinliğinin 8,51 kilometre olduğu kaydedildi.      
KOCAELİ HABERİ

AFAD, Ege Denizi'nde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini aktardı. İzmir açıklarında yaşanan depremin, çevre illerde de hissedildiği belirtildi. İzmir Valisi Süleyman Elban, "Valiliğimize bildirilen bir olumsuzluk yoktur" açıklamasında bulundu. AFAD ise, "Saha tarama çalışmaları devam etmektedir" dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi, Ege Denizi'nde saat 08.19 sıralarında merkez üssü İzmir'in Menderes ilçesi açıkları olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Kuşadası Körfezi'ndeki sarsıntının derinliğinin 8,51 kilometre olduğu kaydedildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.