CHP GEBZE'NİN ADAYI DR. MUSTAFA ANAÇ MI OLACAK?

Siyaset 27.01.2024 - 08:34, Güncelleme: 27.01.2024 - 08:34
 

CHP GEBZE'NİN ADAYI DR. MUSTAFA ANAÇ MI OLACAK?

KOCAELİ HABERİ
CHP PM'nin dün gece verdiği son daklika kararı ile CHP Çayırova’nın Belediye Başkan adayı Muharrem Gökçek oldu.Dün gece yarısı verilen bu kararın 7 saat öncesinde yaptığımız "CHP GEBZE VE ÇAYIROVA SİYASET KULİSLERİ BU İSİMLERLE SALLANIYOR" başlıklı haberde şu ifadelere yer vermiştik; 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için gözler CHP Parti Meclisi toplantısına çevrildi. Bugünkü Parti Meclisinden çıkacak kararlar merakla beklenirken, siyaset kulislerinde Gebze ve Çayırova için yüksek sesle konuşulan birbirinden farklı farklı iddialar ise şunlar; -CHP Gebze Belediye başkan adaylığı için aday adaylık başvurusu yapmış olan Ardahan eski milletvekili Ensar Öğüt, Kocaeli Giresun Dernekler Topluluğu Başkanı Hatem Soysal ve emekli Zabıta Başkomseri Barış Tatoğlu isimleri masada.. -CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan Dr. Mustafa Anaç Gebze’ye kaydırılarak CHP Gebze Belediye Başkan adayı gösterilecek, Çayırova’nın adayı ise Muharrem Gökçe olacak.. CHP GEBZE'NİN ADAYI MUSTAFA ANAÇ MI OLACAK? Bu haberimizden sonra CHP Parti Meclisinde Kocaeli için ilk gelen açıklamalarda, CHP Gebze ve Çayırova ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi önümüzdeki haftaya bırakılmıştı... Bu kararın Kocaeli, Çayırova ve Gebze'ye duyurulmasından bir müddet sonra CHP Genel Başkan yardımcısı Gökhan Zeybek'in son dakika hamlesi ile CHP Çayırova belediye başkan adayı olarak Muharrem Gökçe ismi Parti Meclisinde onaylandı. Muharrem Gökçe'nin adaylığının onaylanmasından sonra akıllara,  karardan 7 saat önce yazdığımız "CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan Dr. Mustafa Anaç Gebze’ye kaydırılarak CHP Gebze Belediye Başkan adayı gösterilecek, Çayırova’nın adayı ise Muharrem Gökçe olacak.." iddiasını getirdi.. Ve tabi ki şimdi CHP kulisleri önümüzdek hafta gerçekleştirilecek CHP PM toplantısında, Gebze Belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan  Ensar Öğüt, Hatem Soysal ve Barış Tatoğlu isimlerinden birsinin mi yoksa Çayırova için adaylık başvursu yapmış olan Dr. Mustaf Anaç'ın mı Gebze Belediye başkan adayı gösterileceği sorsunun cevabında..
KOCAELİ HABERİ

CHP PM'nin dün gece verdiği son daklika kararı ile CHP Çayırova’nın Belediye Başkan adayı Muharrem Gökçek oldu.Dün gece yarısı verilen bu kararın 7 saat öncesinde yaptığımız "CHP GEBZE VE ÇAYIROVA SİYASET KULİSLERİ BU İSİMLERLE SALLANIYOR" başlıklı haberde şu ifadelere yer vermiştik;

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için gözler CHP Parti Meclisi toplantısına çevrildi. Bugünkü Parti Meclisinden çıkacak kararlar merakla beklenirken, siyaset kulislerinde Gebze ve Çayırova için yüksek sesle konuşulan birbirinden farklı farklı iddialar ise şunlar;

-CHP Gebze Belediye başkan adaylığı için aday adaylık başvurusu yapmış olan Ardahan eski milletvekili Ensar Öğüt, Kocaeli Giresun Dernekler Topluluğu Başkanı Hatem Soysal ve emekli Zabıta Başkomseri Barış Tatoğlu isimleri masada..

-CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan Dr. Mustafa Anaç Gebze’ye kaydırılarak CHP Gebze Belediye Başkan adayı gösterilecek, Çayırova’nın adayı ise Muharrem Gökçe olacak..

CHP GEBZE'NİN ADAYI MUSTAFA ANAÇ MI OLACAK?

Bu haberimizden sonra CHP Parti Meclisinde Kocaeli için ilk gelen açıklamalarda, CHP Gebze ve Çayırova ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi önümüzdeki haftaya bırakılmıştı...

Bu kararın Kocaeli, Çayırova ve Gebze'ye duyurulmasından bir müddet sonra CHP Genel Başkan yardımcısı Gökhan Zeybek'in son dakika hamlesi ile CHP Çayırova belediye başkan adayı olarak Muharrem Gökçe ismi Parti Meclisinde onaylandı.

Muharrem Gökçe'nin adaylığının onaylanmasından sonra akıllara,  karardan 7 saat önce yazdığımız "CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan Dr. Mustafa Anaç Gebze’ye kaydırılarak CHP Gebze Belediye Başkan adayı gösterilecek, Çayırova’nın adayı ise Muharrem Gökçe olacak.." iddiasını getirdi..

Ve tabi ki şimdi CHP kulisleri önümüzdek hafta gerçekleştirilecek CHP PM toplantısında, Gebze Belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan  Ensar Öğüt, Hatem Soysal ve Barış Tatoğlu isimlerinden birsinin mi yoksa Çayırova için adaylık başvursu yapmış olan Dr. Mustaf Anaç'ın mı Gebze Belediye başkan adayı gösterileceği sorsunun cevabında..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.