CHP GEBZE VE ÇAYIROVA SİYASET KULİSLERİ BU İSİMLERLE SALLANIYOR

Siyaset 26.01.2024 - 17:53, Güncelleme: 26.01.2024 - 18:05
 

CHP GEBZE VE ÇAYIROVA SİYASET KULİSLERİ BU İSİMLERLE SALLANIYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kocaeli Büyükşehir ve kalan ilçe belediye başkan  adaylarının belli olması için gözler bugün gerçekleştirilecek olan CHP Parti Meclisi toplantısına çevrildi.. Bugünkü Parti Meclisinden çıkacak kararlar merakla beklenirken, siyaset kulislerinde Gebze ve Çayırova için yüksek sesle konuşulan birbirinden farklı farklı iddialar ise şunlar; -CHP Gebze Belediye başkan adaylığı için aday adaylık başvurusu yapmış olan Ardahan eski milletvekili Ensar Öğüt, Kocaeli Giresun Dernekler Topluluğu Başkanı Hatem Soysal ve emekli Zabıta Başkomseri Barış Tatoğlu isimleri masada.. -CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan Dr. Mustafa Anaç, Gebze’ye kaydırılarak CHP Gebze Belediye Başkan adayı gösterilecek, Çayırova’nın adayı ise Muharrem Gökçek olacak.. -Çayıorova eski belediye başkanı Şevki Demirci, CHP Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilecek.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kocaeli Büyükşehir ve kalan ilçe belediye başkan  adaylarının belli olması için gözler bugün gerçekleştirilecek olan CHP Parti Meclisi toplantısına çevrildi..

Bugünkü Parti Meclisinden çıkacak kararlar merakla beklenirken, siyaset kulislerinde Gebze ve Çayırova için yüksek sesle konuşulan birbirinden farklı farklı iddialar ise şunlar;

-CHP Gebze Belediye başkan adaylığı için aday adaylık başvurusu yapmış olan Ardahan eski milletvekili Ensar Öğüt, Kocaeli Giresun Dernekler Topluluğu Başkanı Hatem Soysal ve emekli Zabıta Başkomseri Barış Tatoğlu isimleri masada..

-CHP Çayırova belediye başkan adaylığı için başvuru yapmış olan Dr. Mustafa Anaç, Gebze’ye kaydırılarak CHP Gebze Belediye Başkan adayı gösterilecek, Çayırova’nın adayı ise Muharrem Gökçek olacak..

-Çayıorova eski belediye başkanı Şevki Demirci, CHP Çayırova Belediye Başkan adayı gösterilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.