İYİ Parti Kocaeli Kadınları Bugün Gündeme Damga Vuracak

Siyaset 10.12.2022 - 05:24, Güncelleme: 10.12.2022 - 05:24
 

İYİ Parti Kocaeli Kadınları Bugün Gündeme Damga Vuracak

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met bugün Kocaeli'de yapılacak olan “Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan’’ başlıklı bu önemli çalıştay için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “KADIN YÜKSELMEZSE ALÇALIR VATAN” "Türkiye’de ilk defa geniş bir katılımla, 81 il için kadınların farklılaşan sorunlarını ortaya çıkarmak, ortaklaşan sorunlara çözüm önerileri geliştirmek amacıyla, İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in himayelerinde İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığımız tarafından “Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan’’ başlıklı çalıştay serisinin altıncısı Kocaeli’mizde düzenlenecek. Yapılacak çalıştay sonrası ulusal politikaya yön vermek amacıyla yerel ve bölgesel düzeyde hazırlanacak olan kadın temalı il bildirgeleri ve bölge bildirgeleri oluşturulacak. Çalıştaya Kocaeli’nin yanı sıra Sakarya, Bartın, Bilecik, Bolu, Bursa, Düzce, Karabük, Zonguldak, Kastamonu ve Yalova illerinden de katılım sağlanacak. Çalıştay, 10 Aralık 2022 Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında The Ness Termal Hotel’de gerçekleştirilecek. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de defalarca vurguladığı gibi kadın, bu toplumun temelidir. Evde, sokakta, iş yerinde yani toplumun her yerinde kadınlar her yerdedir. Geniş bir katılımla gerçekleştireceğimiz çalıştaya pozitif ayrımcılığı kadınlar için yapacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Dünyada her şey kadının eseridir. Kadınlarımız eğer milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar.’ Bu yüzden ‘Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan’ diyor, iki oturumlu gerçekleşecek çalıştayımıza herkesi davet ediyoruz. Gelin, kadın temalı bildirgelerimizi birlikte hazırlayalım."
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met bugün Kocaeli'de yapılacak olan “Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan’’ başlıklı bu önemli çalıştay için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“KADIN YÜKSELMEZSE ALÇALIR VATAN”
"Türkiye’de ilk defa geniş bir katılımla, 81 il için kadınların farklılaşan sorunlarını ortaya çıkarmak, ortaklaşan sorunlara çözüm önerileri geliştirmek amacıyla, İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in himayelerinde İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığımız tarafından “Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan’’ başlıklı çalıştay serisinin altıncısı Kocaeli’mizde düzenlenecek.

Yapılacak çalıştay sonrası ulusal politikaya yön vermek amacıyla yerel ve bölgesel düzeyde hazırlanacak olan kadın temalı il bildirgeleri ve bölge bildirgeleri oluşturulacak. Çalıştaya Kocaeli’nin yanı sıra Sakarya, Bartın, Bilecik, Bolu, Bursa, Düzce, Karabük, Zonguldak, Kastamonu ve Yalova illerinden de katılım sağlanacak. Çalıştay, 10 Aralık 2022 Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında The Ness Termal Hotel’de gerçekleştirilecek.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de defalarca vurguladığı gibi kadın, bu toplumun temelidir. Evde, sokakta, iş yerinde yani toplumun her yerinde kadınlar her yerdedir. Geniş bir katılımla gerçekleştireceğimiz çalıştaya pozitif ayrımcılığı kadınlar için yapacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Dünyada her şey kadının eseridir. Kadınlarımız eğer milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa, erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar.’ Bu yüzden ‘Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan’ diyor, iki oturumlu gerçekleşecek çalıştayımıza herkesi davet ediyoruz. Gelin, kadın temalı bildirgelerimizi birlikte hazırlayalım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.