İŞTE GEBZELİ AV. YILMAZ'IN CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI

Siyaset 19.10.2021 - 05:56, Güncelleme: 19.10.2021 - 05:56
 

İŞTE GEBZELİ AV. YILMAZ'IN CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI

KOCAELİ HABERİ
Gebze hukuk ve siyaset camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Av. Casim Yılmaz sosyal medya sayfasından 2023 seçimlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adaylığı için isim önerdi.. millet İttifakının CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM OLMALI.... CHP Açısından elbetteki Genel Başkan sayın Kılıçdaroğlu aday olmalı. Kazanma şansı ve o yüce makamı layıkıyle temsil potansiyeli açısından da sayın Genel Baskan olsun derim. Yanlız millet ittifakının kazanması halinde Başkanlık sistemi yerine güçlendirilmiş parlamenter sistemine geçileceğinden CBlığinın yetkileri daha çok parlamentoya geçmiş olacaktır. Bu durumda daha kısıtlı yetkilerle CB olunmaktadır CHP'nin geldiği bu günkü toparlayıcı ve güven verici durumun daha güçlenmesi ve devamlılık kazanması için sayın Genel Başkanın bulunduğu makamdaki görevine devam etmesinde adeta zorunluluk görünmektedir. O zaman CHP Cenahında başka bir simanın CB adaylığı konuşulmalıdır.. Sayın Genel Sekreter Doç. Dr. SELİN SAYEK BÖKE'nin en iyi adaylar arasında hattta tek aday olarak gösterilebilir. Kadın olması, bilim insanı olması, iktisatçı olması, sempatik olması, makamı temsil yeteneğine , hitap şekli ve anlaşılabilir konuşma yeteneğine sahip olmasi O'nun sadece parti cenahında değil ülke genelinde ve uluslararası arenada sempati ile karşılanmasını sağlayacaktır. Her CHP'linin bilgi ve takdirlerine sunulur..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze hukuk ve siyaset camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Av. Casim Yılmaz sosyal medya sayfasından 2023 seçimlerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adaylığı için isim önerdi..

millet İttifakının
CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM OLMALI....
CHP Açısından elbetteki Genel Başkan sayın Kılıçdaroğlu aday olmalı. Kazanma şansı ve o yüce makamı layıkıyle temsil potansiyeli açısından da sayın Genel Baskan olsun derim. Yanlız millet ittifakının kazanması halinde Başkanlık sistemi yerine güçlendirilmiş parlamenter sistemine geçileceğinden CBlığinın yetkileri daha çok parlamentoya geçmiş olacaktır.
Bu durumda daha kısıtlı yetkilerle CB olunmaktadır CHP'nin geldiği bu günkü toparlayıcı ve güven verici durumun daha güçlenmesi ve devamlılık kazanması için sayın Genel Başkanın bulunduğu makamdaki görevine devam etmesinde adeta zorunluluk görünmektedir.
O zaman CHP Cenahında başka bir simanın CB adaylığı konuşulmalıdır.. Sayın Genel Sekreter Doç. Dr. SELİN SAYEK BÖKE'nin en iyi adaylar arasında hattta tek aday olarak gösterilebilir. Kadın olması, bilim insanı olması, iktisatçı olması, sempatik olması, makamı temsil yeteneğine , hitap şekli ve anlaşılabilir konuşma yeteneğine sahip olmasi O'nun sadece parti cenahında değil ülke genelinde ve uluslararası arenada sempati ile karşılanmasını sağlayacaktır.
Her CHP'linin bilgi ve takdirlerine sunulur..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.