Tarkan'dan Azerbaycan'a destek

19.10.2020 - 10:33, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Tarkan'dan Azerbaycan'a destek

Ermenistan tarafından füze saldırısı düzenlenen Azerbaycan'a bir destek de Tarkan'dan geldi. Türkiye ve Azerbaycan bayrağını paylaşan Tarkan, ülkeye bu ifadelerle destek verdi. Megastar Tarkan, Azerbaycan ve Türkiye bayraklarının bir arada olduğu görseli paylaşarak "Dualarım kardeş ülke Azerbaycan'la. Hain saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. Çok üzgünüm... Kalbim Azerbaycan halkıyla" dedi.

Ermenistan tarafından füze saldırısı düzenlenen Azerbaycan'a bir destek de Tarkan'dan geldi. Türkiye ve Azerbaycan bayrağını paylaşan Tarkan, ülkeye bu ifadelerle destek verdi.

Megastar Tarkan, Azerbaycan ve Türkiye bayraklarının bir arada olduğu görseli paylaşarak "Dualarım kardeş ülke Azerbaycan'la. Hain saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. Çok üzgünüm... Kalbim Azerbaycan halkıyla" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.