MİKTAD AYDIN İLE KÖKSAL TATOĞLU ÇOK RAHAT AMA!

Siyaset 12.10.2020 - 17:25, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

MİKTAD AYDIN İLE KÖKSAL TATOĞLU ÇOK RAHAT AMA!

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atana Hikmet tatoğlu'na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.. Hikmet Tatoğlu'nu bugün ziyaret edenler arasında kardeşi olan Ak Parti Gebze İlçe eski başkan vekili Köksal Tatoğlu ile eski il başkan vekili Mikdat Aydın'da vardı.. Hikmet Tatoğlu'nun koronavirüse karşı mücadel tedbirleri kapsamında maskesini ağzından indirmediği görülürken, Köksal Tatoğlu ile Mikdat Aydın'ın maskesiz rahat tavırları fotoğraf karesine yansıdı.. Köksal Tatoğlu o fotoğrafı sosyal medyadana "Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Sayın Hikmet Tatoğlu na Miktad Aydın beyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk" sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ CENGİZ YUCAK Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atana Hikmet tatoğlu'na tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor..

Hikmet Tatoğlu'nu bugün ziyaret edenler arasında kardeşi olan Ak Parti Gebze İlçe eski başkan vekili Köksal Tatoğlu ile eski il başkan vekili Mikdat Aydın'da vardı..

Hikmet Tatoğlu'nun koronavirüse karşı mücadel tedbirleri kapsamında maskesini ağzından indirmediği görülürken, Köksal Tatoğlu ile Mikdat Aydın'ın maskesiz rahat tavırları fotoğraf karesine yansıdı..

Köksal Tatoğlu o fotoğrafı sosyal medyadana "Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne atanan Sayın Hikmet Tatoğlu na Miktad Aydın beyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.