İŞTE KOCAELİ'DE VAKA SAYISI ARTAN VE AZALAN İLÇELER

08.10.2020 - 11:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

İŞTE KOCAELİ'DE VAKA SAYISI ARTAN VE AZALAN İLÇELER

KOCAELİ HABERİ Kocaeli için HES'te yer alan verlere göre 6 lçede vaka yoğunluğu artarken, 1 lçede vaka sayısı sıfırlandı.. Kocaeli genelinde Sağlık Bakanlığı'nın uygulaması olan HES'te yer alan verilere göre bazı ilçelerde vaka yoğunluğu arttı, 1 ilçede vaka sayısı sıfırlandı! Paylaşılan son bilgilere göre Kocaeli'nin de bulunduğu Doğu Marmara bölgesinde bir günde 163 yeni vaka tespit edildi, bununla birlikte 1 ilçede vaka sayısı sıfırlandı. Sağlık Bakanlığı'nın uygulaması olan HES'te yer alan verilere göre vaka yoğunluğu olan lçeler sırasıyla; Gebze, Körfez, Derince, Gölcük, Karamürsel ve İzmit olarak belrlendi. Kandıra lçemizde ise yaz sezonunun kapanıp sahillerin kapanması ile birlikte koronavirüs yoğunluğu haritada sıfırlandı. 

KOCAELİ HABERİ Kocaeli için HES'te yer alan verlere göre 6 lçede vaka yoğunluğu artarken, 1 lçede vaka sayısı sıfırlandı..

Kocaeli genelinde Sağlık Bakanlığı'nın uygulaması olan HES'te yer alan verilere göre bazı ilçelerde vaka yoğunluğu arttı, 1 ilçede vaka sayısı sıfırlandı!

Paylaşılan son bilgilere göre Kocaeli'nin de bulunduğu Doğu Marmara bölgesinde bir günde 163 yeni vaka tespit edildi, bununla birlikte 1 ilçede vaka sayısı sıfırlandı. Sağlık Bakanlığı'nın uygulaması olan HES'te yer alan verilere göre vaka yoğunluğu olan lçeler sırasıyla; Gebze, Körfez, Derince, Gölcük, Karamürsel ve İzmit olarak belrlendi.

Kandıra lçemizde ise yaz sezonunun kapanıp sahillerin kapanması ile birlikte koronavirüs yoğunluğu haritada sıfırlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.