KOCAELİ DÜN GECE ŞEHİDİNİ UĞURLADI

07.10.2020 - 07:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KOCAELİ DÜN GECE ŞEHİDİNİ UĞURLADI

KOCAELİ HABERİ ​13 Ağustos'ta Körfez'de görev dönüşü trafik kazası sonucu yaralanıp hastanede tedavisi süren ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olan J. Uzm. Onb. Orkun Eyice’nin cenazesi dün gece düzenlenen tören ile memleketi Ordu'ya gönderildi.. 13 Ağustos'ta Körfez'de, jandarma midibüsünün freni boşalması nedeniyle meydana gelen kazada, ağır yaralanan Jandarma Uzman Onbaşı Orkun Eyice, tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 24 gün boyunca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.. Jandarma Uzman Onbaşı Orkun Eyice'yi dün gece Cengiz Topel Havalimanı'da düzenlenen KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve diğer Kocaeli protokolünün de hazır bulunduğu tören ile memleketi Ordu’ya uğurlandı

KOCAELİ HABERİ ​13 Ağustos'ta Körfez'de görev dönüşü trafik kazası sonucu yaralanıp hastanede tedavisi süren ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olan J. Uzm. Onb. Orkun Eyice’nin cenazesi dün gece düzenlenen tören ile memleketi Ordu'ya gönderildi..

13 Ağustos'ta Körfez'de, jandarma midibüsünün freni boşalması nedeniyle meydana gelen kazada, ağır yaralanan Jandarma Uzman Onbaşı Orkun Eyice, tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 24 gün boyunca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu..

Jandarma Uzman Onbaşı Orkun Eyice'yi dün gece Cengiz Topel Havalimanı'da düzenlenen KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve diğer Kocaeli protokolünün de hazır bulunduğu tören ile memleketi Ordu’ya uğurlandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.