GÖKHAN ALTINTAŞ'TAN KOCAELİ TRABZONLULAR ZİRVESİ

03.10.2020 - 16:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

GÖKHAN ALTINTAŞ'TAN KOCAELİ TRABZONLULAR ZİRVESİ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Gebze Bölgesi iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Altınlas Otomotiv yönetim kurulu başkanı ve Gebze Fırtına Trabzonsporlular Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, Kocaeli'de yaşayan Trabzonluların önde gelen isimlerini Darıca Millet Bahçesi Antik Kafede verdiği sabah kahvaltısında ağırladı.. Başta Vergi Dairesi Müdürü Ali Tarakçı, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek ve eski il başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu, Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcısı Selim Malkoç ve eski ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç, Gebze belediye Meclis  üyeleri Ahmet Malkoç ve Mehmet Dinç ve eski meclis üyesi İsmail Keskin, İnşaat mühendisleri odası başkanı Ahmet Kadı, Gebze Trabzonlular dernek başkanı  Necdet Demirtaş, Çayırova Trabzonlular Dernek Başkanı Burhan Beşiroğlu, Darıca Trabzonlular dernek başkanı Umut Sağlam, DSP Gik üyesi Ziya Topal ve Kocaelispor yönetim kurulu üyesi Av. Harun Kaya, olmak üzere Kocaeli ve Gebze bölgesindeki toplamda 50 Trabzonlu işadamlarının katılım sağladığı kahvaltılı toplantısında yerel ve ulusal gündem üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.. Kocaeli'deki Trabzonluların Darıca'da ki bu buluşması ile ilgili olarak Kocaeli Haberine özel açıklama yapan Başkan Gökhan Altıntaş "Pandemi sürecinden dolayı bir araya gelemiyorduk. Bu sabah özlem giderdik ve hem Trabzonluların kendi aralarında birlik, beraberlik ve dayanışmasının yanısıra yaşadığımız kent Kocaeli ve Gebze bölgesine nasıl katkı sunabileceğimizi değerlendirdik hem de yerel ve ulusal gündem üzerine bir sohbet gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte daha geniş katılımlı bir buluşmanın da kararını aldık" dedi..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Gebze Bölgesi iş, siyaset ve spor camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan Altınlas Otomotiv yönetim kurulu başkanı ve Gebze Fırtına Trabzonsporlular Dernek Başkanı Gökhan Altıntaş, Kocaeli'de yaşayan Trabzonluların önde gelen isimlerini Darıca Millet Bahçesi Antik Kafede verdiği sabah kahvaltısında ağırladı..

Başta Vergi Dairesi Müdürü Ali Tarakçı, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek ve eski il başkan yardımcısı Mehmet İpşiroğlu, Ak Parti Gebze İlçe başkan yardımcısı Selim Malkoç ve eski ilçe başkan yardımcısı Serkan Özgenç, Gebze belediye Meclis  üyeleri Ahmet Malkoç ve Mehmet Dinç ve eski meclis üyesi İsmail Keskin, İnşaat mühendisleri odası başkanı Ahmet Kadı, Gebze Trabzonlular dernek başkanı  Necdet Demirtaş, Çayırova Trabzonlular Dernek Başkanı Burhan Beşiroğlu, Darıca Trabzonlular dernek başkanı Umut Sağlam, DSP Gik üyesi Ziya Topal ve Kocaelispor yönetim kurulu üyesi Av. Harun Kaya, olmak üzere Kocaeli ve Gebze bölgesindeki toplamda 50 Trabzonlu işadamlarının katılım sağladığı kahvaltılı toplantısında yerel ve ulusal gündem üzerine bir sohbet gerçekleştirildi..

Kocaeli'deki Trabzonluların Darıca'da ki bu buluşması ile ilgili olarak Kocaeli Haberine özel açıklama yapan Başkan Gökhan Altıntaş "Pandemi sürecinden dolayı bir araya gelemiyorduk. Bu sabah özlem giderdik ve hem Trabzonluların kendi aralarında birlik, beraberlik ve dayanışmasının yanısıra yaşadığımız kent Kocaeli ve Gebze bölgesine nasıl katkı sunabileceğimizi değerlendirdik hem de yerel ve ulusal gündem üzerine bir sohbet gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte daha geniş katılımlı bir buluşmanın da kararını aldık" dedi..
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.