BU SABAH KANDIRA MUHTEŞEMDİ

27.09.2020 - 10:32, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BU SABAH KANDIRA MUHTEŞEMDİ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Avrupa Birliği ve diğer katılımcı ülkelerde her yıl, 23-30 Eylül tarihlerinde "Avrupa Hareketlilik Haftası" adıyla hayata geçirilen proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Dış İşleri Bakanlığı'nın himayesinde, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanlığı tarfından organize ediliyor. Proje kapsamında şehirlerde motorize trafiğinin kısıtlanması, çevre konulu alternatiflerin geliştirilmesi, konferanslar, film gösterimleri, spor yarışmaları, şehir içi bisiklet turları gibi etkinlikler gerçekleştiriliyor.. Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan bu sabah Kandıra'da düzenlenen bu etkinliği "En Güzel Pedal Kandıra'da Çevrilir "AVRUPA SPOR HAFTASI 23-30 EYLÜL ULUSAL SAĞLIK VE SPOR GÜNLERİ KANDIRAYI SEVİYORUM BİSİKLETE BİNİYORUM ETKİNLİĞİ" kapsamında Belediyemiz, Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz programda KOBİDOS ve Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sağlık için pedal çeviren tüm sporcularımıza teşekkür ederiz. Ayrıca çocuklarıyla pedal çeviren ailelerimiz etkinliğimize renk kattılar. #SporİlçesiKandıra'mızda programlarımız devam edecek." açıklaması ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Avrupa Birliği ve diğer katılımcı ülkelerde her yıl, 23-30 Eylül tarihlerinde "Avrupa Hareketlilik Haftası" adıyla hayata geçirilen proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Dış İşleri Bakanlığı'nın himayesinde, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanlığı tarfından organize ediliyor.

Proje kapsamında şehirlerde motorize trafiğinin kısıtlanması, çevre konulu alternatiflerin geliştirilmesi, konferanslar, film gösterimleri, spor yarışmaları, şehir içi bisiklet turları gibi etkinlikler gerçekleştiriliyor..

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan bu sabah Kandıra'da düzenlenen bu etkinliği "En Güzel Pedal Kandıra'da Çevrilir "AVRUPA SPOR HAFTASI 23-30 EYLÜL ULUSAL SAĞLIK VE SPOR GÜNLERİ KANDIRAYI SEVİYORUM BİSİKLETE BİNİYORUM ETKİNLİĞİ" kapsamında Belediyemiz, Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz programda KOBİDOS ve Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sağlık için pedal çeviren tüm sporcularımıza teşekkür ederiz. Ayrıca çocuklarıyla pedal çeviren ailelerimiz etkinliğimize renk kattılar. #SporİlçesiKandıra'mızda programlarımız devam edecek." açıklaması ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.