KILIÇDAROĞLU, FATMA KAPLAN'IN ÖNÜNÜ MÜ TIKADI?

Siyaset 13.08.2020 - 23:37, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

KILIÇDAROĞLU, FATMA KAPLAN'IN ÖNÜNÜ MÜ TIKADI?

KH/CENGİZYUCAK İzmit Belediyesi tarafından 27 milyon TL’lik temizlik araçları alımı ve toplu açılış için bugün Interteks Fuar Alanı’nda tören düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan Kılıçdaroğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in siyasi geleceğine yönelik olarak "İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Bundan en ufak şüphem yok ama bu çizgi devam ettiği sürece” dedi.. Kılıçdaroğlu'nun daha bugünde 2024 CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Fatma Kaplan Hürriyet'i ilan etmesi ise siyaset kulisleerinde "Seçimi İzmit'te kazanan Fatma Kaplan Hürriyet olmadı. Ak Parti İzmit için yanlış aday tercihden dolayı kendi eliyle seçimi hediye etti CHP'ye. İzmit Belediye Meclisini bile Ak Partiye kaptıran Fatma Kaplan Hürriyet, 2024 yılında Ak Partili diğer 11 İlçe Belediyeleri seçmenlerinden nasıl oy alıp da, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek? Dimyat'a bulgura giderken evdeki bulfgurdan olma misali, Kılıçdaroğlu resmen 2024'e Fatma Kaplan Hürriyet'i siyaseten emekliye sevketti" şeklinde algı buldu..

KH/CENGİZYUCAK İzmit Belediyesi tarafından 27 milyon TL’lik temizlik araçları alımı ve toplu açılış için bugün Interteks Fuar Alanı’nda tören düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan Kılıçdaroğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in siyasi geleceğine yönelik olarak "İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Bundan en ufak şüphem yok ama bu çizgi devam ettiği sürece” dedi..

Kılıçdaroğlu'nun daha bugünde 2024 CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Fatma Kaplan Hürriyet'i ilan etmesi ise siyaset kulisleerinde "Seçimi İzmit'te kazanan Fatma Kaplan Hürriyet olmadı. Ak Parti İzmit için yanlış aday tercihden dolayı kendi eliyle seçimi hediye etti CHP'ye. İzmit Belediye Meclisini bile Ak Partiye kaptıran Fatma Kaplan Hürriyet, 2024 yılında Ak Partili diğer 11 İlçe Belediyeleri seçmenlerinden nasıl oy alıp da, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek? Dimyat'a bulgura giderken evdeki bulfgurdan olma misali, Kılıçdaroğlu resmen 2024'e Fatma Kaplan Hürriyet'i siyaseten emekliye sevketti" şeklinde algı buldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.